Cel care a dat startul mesajelor emoționante a fost chiar Michael Douglas. Celebrul actor, câștigător al premiului Oscar, a vrut să marcheze împlinirea a 21 de ani de la căsătoria cu Catherine Zeta-Jones printr-un video inedit, în care apare în diferite momente din viață alături de soția lui, în imagini nemaivăzute cu cei doi.

”La mulți ani, draga mea Catherine. Te iubesc atât de mult!”, a scris actorul în vârstă de 77 de ani, în dreptul video-ului.

De asemenea, în imaginile făcute publice apare și câteva fotografii de la nuntă, chiar de la primul lor dans în calitate de soț și soție, cei doi căsătorindu-se în anul 2000, la Plaza Hotel, la doar cinci luni de când divorțul actorului de prima lui soție, Diandra Luker, a fost pronunțat.

Nici frumoasa actriță nu s-a lăsat mai prejos și a reacționat imediat. Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 52 de ani, a făcut publică o imagine în care apare alături de soțul ei, alături de câteva cuvinte care au emoționant pe toată lumea.

”La mulți ani, Michael. Pentru mai bine de 21 de ani, m-ai avut alături. Pentru mai bine de 21 de ani am avut dragostea noastră. Te iubesc, dragă!”, a scris Catherine.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-au cunoscut în 1996, -au căsătorit în 2000 și au împreună doi copii: Dylan (21 de ani) și Carys (18 ani), dar cei doi recunsosc că și ei au avut probleme în mariaj, dar au reușit să treacă peste toate împreună.

*EXCLUSIVE* American actor Michael Douglas arrives with his wife Catherine Zeta Jones arrive at a west London restaurant.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas s-au cunoscut în 1996

”Ne-au spus mulți că nu vom rezista. Dar a fost o călătorie frumoasă a unei dragoste reale și a unei prietenii. Am fost suficient de norocoasă să mă căsătoresc cu prietenul meu cel mai bun și am fost împreună la bine și la rău. Secretul e să fii blând cu celălalt. Să-ți păstrezi umorul.”, a mărturisit Catherine, potrivit Mirror.

Cea mai mare cumpănă din viața lor a fost acum 12 ani. Pe când avea 65 de ani, Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer oral, la nivelul limbii și în gât. După un tratament corespunzător, marele actor a reușit să învingă boala necruțătoare, iar întreaga experiență l-a schimbat. Actorul a mărturisit că, după ce a învins boala, a devenit tot mai determinat să petreacă mai mult timp cu soția sa, Catherine Zeta Jones, și cei doi copii Dylan și Carys. Chiar dacă au avut probleme în mariaj, la un moment dat, în cele din urmă au reușit să treacă peste probleme și să se iubească în continuare.

„Trebuie ca ambii parteneri să îşi dorească acest lucru. Fiecare mariaj are problemele sale. Cred că dacă eşti suficient de norocos pentru a privi lucrurile în perspectivă şi dacă vrei să faci lucrurile să meargă, trebuie să îţi doreşti mai întâi să încerci, apoi poţi să reuşeşti în acest demers’, a spus actorul.

„Apoi, după ce noi doi am reuşit să facem acest lucru, împăcarea ne-a adus mai aproape ca niciodată – suntem ca acum 17 ani. Faptul că am învins cancerul în stadiul IV mi-a oferit o nouă perspectivă asupra vieţii. Mi-a permis să petrec mai mult timp cu soţia şi copiii, pentru a le oferi sprijin. Atunci când depăşeşti vârsta de 70 de ani, nu mai primeşti aceleaşi roluri ca în trecut. Şi asta m-a făcut să apreciez faptul că am fost binecuvântat să am în viaţa mea o familie precum a mea’, a mai povestit Miachael.

Michael și Catherin s-au cunoscut la un festival de film, în 1996. În acea vreme, Michael Douglas își promova filmul ”A perfect murder”, iar Catherine Zeta Jones, ”The mask of Zorro”. Actriței i s-a spus că Douglas ar vrea să o cunoască. ”Eram puțin emoționată, pentru că nu știam de ce vrea să mă întâlnească”, admite Zeta Jones.