Festivalul Internațional de Film de la Cannes 2023 a început pe 16 mai și, timp de 11 zile, vom asista la parada vedetelor pe covorul roșu, la proiecții de filme și decernări de premii. Celebrul festival de pe Croazetă a fost deschis de fermecătoarea actriță franceză Catherine Deneuve, care arată fabulos la cei 79 de ani.

Michael Douglas a primit Palme d’Or onorific

Dar vedetele covorului roșu, din prima zi a festivalului, au fost Michael Douglas, soția Catherine Zeta-Jones și fiica lor, Carys Zeta Douglas. Actorul din „Basic Instinct” şi „Wall Street” a primit Palme d’Or onorific la cea de-a 76-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes. „Înseamnă foarte mult pentru mine”, a spus Douglas, în vârstă de 78 de ani, înainte de a glumi: „Sunt chiar mai în vârstă decât Festivalul!”. De-a lungul anilor, Michael Douglas a prezentat patru filme în competiţie la Cannes: „The China Syndrome”, în 1979, „Basic Instinct”, în 1992, „Free Fall”, în 1993 şi „My Life with Liberace”, în 2013.

A fost premiat cu câte un pupic și de către frumusețile cu care a defilat la braț, soția și fiica. Catherine Zeta-Jones și Carys Zeta Douglas au fost superbe în rochii de seară, cu un machiaj impecabil și coafuri elegante. Potrivit Page Six, Carys a îmbrăcat o creație Elie Saab, din dantelă, cu foarte multe decupaje sexy, care îi lăsau pielea la vedere. FOTOGRAFII: HEPTA / PROFIMEDIA

Cannes – Opening Red CarpetSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Competiţia începe miercuri, 17 mai, cu două lungmetraje, „Monster”, al regizorului japonez Hirokazu Kore-Eda şi „Le Retour”, al regizoarei franceze Catherine Corsini.

În total, 21 de realizatori sunt în cursa pentru Palme d’Or, inclusiv 7 femei, un nivel record pentru cel mai mare festival de film din lume. Acestea vor fi decise de un juriu format din nouă membri, prezidat de Ruben Östlund, câştigătorul celui de-al doilea Palme d’Or, în 2022, pentru „Triangle of Sadness”.

Fiica lui Catherine Zeta-Jones, frumoasă ca mama ei

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas s-au căsătorit în anul 2000, după un an de relație. Pe 8 august 2000 a venit pe lume primul copil, Dylan, iar pe 20 aprilie 2003 s-a născut Carys. Cei doi tineri au toate șansele să devină actori mari, ca și părinții lor, dar și ca bunicul lor, legendarul Kirk Douglas, care a murit pe 5 februarie 2020, la 103 ani.

Dylan și Carys au trecut cu brio testul covorului roșu, căci de mici își însoțesc părinții la evenimente. Mai mult, Dylan este, la rândul lui, un tânăr actor cu potențial, care își face părinții mândri. Frumuseșțea în familie se împarte în mod egal între Catherine și fiica ei, Carys, care a împlini recent 20 de ani. Tânăra este model și nu e de mirare, căci are toate atuurile necesare.

Citește și: Fiica lui Catherine Zeta-Jones și a lui Michael Douglas, frumoasă de pică la 19 ani. Carys a luat tot ce e mai bun de la părinții ei

Citește și: Fiica Salmei Hayek, un amestec exploziv de frumusețe și bogăție, la doar 15 ani. Are un tată miliardar, o mamă celebră și un imperiu la picioare