Încă înainte de a se ivi zorii, actrița s-a filmat pe balconul hotelului unde a fost cazată. „Soarele nu a răsărit încă în București, dar eu sunt gata să mă pregătesc pentru a deveni Morticia Addams. Dar afară… frumosul București. Bună dimineața!”, a transmis actrița pe contul ei de socializare, unde a primit mii de aprecieri.

Cele mai multe dintre comentarii sunt, așa cum era de așteptat, de la români, unii dintre ei plecați de ani buni din țară.

Catherine Zeta Jones va interpreta rolul Morticia Addams în serialul Familia Addams regizat de Tim Burton. Cineastul a fost în România, de mai multe ori, pentru a căuta locuri de filmare pentru serial. 

În final, a ales studiourile Buftea și castelele Bran și Peleș.

Seria Familia Addams va avea 8 episoade și se va concentra pe povestea fiicei familiei, Wednesday Addams (Jenna Ortega).

Din distribuție mai fac parte Gwendoline Christie, Luis Guzmán, Hunter Doohan și Georgie Farmer.

George Burcea a fost ales pentru a interpreta rolul majordomului familiei Addams, Lurch. Un alt român va juca în acest proiect – Victor Dorobanțu, care va interpreta rolul lui Thing.

Serialul va fi realizat special pentru Netflix, iar filmările au loc integral în România.

Vezi și Catherine Zeta-Jones, imagine rară alături de părinții ei: „Sunt pur și simplu cei mai tari, mă încarcă cu atâta bucurie”

Citește și:

Alex Dima iubeşte din nou. Ce spune despre femeia care l-a cucerit?

Fiica lui Bill Gates s-a căsătorit. Nuntă de 2 milioane de dolari