Actrița, care are doi copii cu Michael Douglas, a postat o imagine alb-negru, în care părinții ei Patricia și David se relaxează la piscină.

Mama ei apare în prim plan, așezată pe un șezlong,  într-un costum de baie alb, asortat cu o pălărie și o pereche de ochelari,  în timp ce tatăl ei  se vede pe fundal, stând pe o bancă la umbră.  „Aniversare fericită pentru părinții mei minunați. Iată-i aici relaxându-se la piscină după 53 de ani de mariaj, Vă iubesc din toată inima mea”, a scris Catherine la imaginea cu cei doi.

Se pare că celebra actriță a  moștenit frumusețea și eleganța mamei sale, Patricia fiind o femeie frumoasă și acum, chiar dacă se apropie de vârsta de 80 de ani.

 

View this post on Instagram

 

Happy Anniversary to my amazing parents. Seen here chilling by the pool after 53 years of marriage. Love you with all my heart. ?

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Printre cei care s-au grăbit să-i felicite pe părinții actriței, pentru căsnicia lor trainică se numără și fiul ei vitreg, Cameron Douglas (40 de ani), cel mai mare copil al lui Michael, pe care îl are din primul luimariaj cu Diandra Luker. „Aniversare fericită Pat și David… Mariajul vostru e o sursă de inspirație pentur noi toți. Vă trimit toată dragostea mea”, a scris Cameron.

 

Catherine  (50 de ani) este singura fiică a lui David și a Patriciei. Ei mai au împreună doi băieți,  David, fiul cel mare, și Lyndon, fratele cel mic al actriței și dețin o fabrică de dulciuri.

Catherine și Michael Douglas(75 de ani) se pregătesc ți ei să-și sărbătorească aniversarea luna viitoare.  Cei doi s-au cunoscut la Festivalul de Film Deauville în august 1998, unde le-a făcut cunoștință actorul Danny DeVito. S-au logodit în noaptea de anul nou, în 1999, și s-au căsătorit la New York pe 18 noiembrie 2000. Cei vor sărbători astfel 19 ani de la căsătorie și au împreună doi copii superbi, un băiat , pe nume Dylan (19 ani) și o fată de 16 ani, Carys, care seamănă perfect cu mama ei.