Catherine Zeta-Jones este fără îndoială una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, iar la 51 de ani arată spectaculos și poate fi confundată ușor cu o tinerică. Vedeta a publicat imagini cu părinții ei și se pare că frumusețea a moștenit-o chiar de la mama ei, cu care seamănă leit.

Soția celebrului actor Michael Douglas a postat pentru prima dată imagini cu părinții ei, iar fanii au rămas uimiți. Catherine a moștenit trăsăturile și frumusețea de la mama ei, Patricia Fair, care arată, de asemenea, spectaculos.

Vedeta de la Hollywood a mărturisit că din cauza pandemia de coronavirus nu și-a văzut părinții de mult timp, iar din fericire aceștia au venit în Spania, să petreacă câteva zile, alături ei, în casa lor din Mallorca.

catherine si mama eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

“Iubesc să fiu cu mama și tata după ce am fost separați atât de mult timp. Sunt pur și simplu cei mai tari, mă încarcă cu atâta bucurie. Sunt binecuvântată, cu adevărat binecuvântată”, a scris Catherine Zeta Jones în dreptul fotografiilor postate pe contul de socializare.

Mama actriței arată senzațional, deși este trecută de 70 de ani. Patricia este foarte cochetă, poartă culori aprinse și își accesorizează ținutele cu bijuterii din perle. În imaginea postată de Catherine, mama actriței e toată numai un zâmbet. În formă e și tatăl lui Catherine, care s-a distrat alături de fiica sa la bordul unui iaht. Mai mult, fanii au remarcat că tatăl actriței pare mult mai în formă și decât soțul actriței și arată mult mai bine. În timp ce, Michael Douglas a ajuns extrem de slab și poartă barbă și mustață albe, omul de afaceri, David James Jones, nu-și arată deloc vârsta.

Foto: Instagram/ Profimedia

Citește și:

Prima declarație după ce s-a aflat că Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink: „Da, e adevărat”