Catherine Zeta-Jones are 48 de ani, dar este la fel de frumoasă ca întotdeauna. Deși nu mai are 20 de ani, frumoasa actriță atrage admirația tuturor cu fiecare apariție a ei, fiind mereu foarte elegantă, stilată și aranjată.

Trăsăturile sale faciale sunt mai definite, iar rotunjimea feței din tinerețe s-a mai diminuat un pic, dar arată fenomenal și așa.

Actrița britanică susține că secretul frumuseții ei sunt genele bune, un regim special de întreținerii a pielii și cel mai important, o viață plină de iubire și fericire. Și, într-adevăr, cu o familie asa frumoasă Zeta-Jones are toate motivele să fie fericită.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Paula Chirilă a izbucnit în plâns şi a fugit din platoul emisiunii! Motivul pentru care vedeta a avut această reacţie:”M-a cam speriat. Am încercat să mă ţin tare…“

S-a îngrășat  pentru cel mai recent lor al ei

Mai mult, Zeta nu se sfiește să-și arate chipul și fără pic de machiaj. Ea a postat recent un selfie în care apare abia trezită din somn, fără machiaj, naturală și fără nici un filtru sau retuș, iar fanii ei au fost imediat cuceriți de felul în care arată la 48 de ani și au complimentat-o imediat.  „Frumusețe naturală”, „Ești minunată”, Ești frumoasă întotdeauna”, „Îți iubesc zâmbetul mistic”, „Ești mult mai frumoasă așa”, au scris câțiva internauți, în timp ce alții s-au mirat că nu are riduri aproape deloc la vârsta ei, acuzând-o că a apelat la operații estetice, deși starul a negat de fiecare dată.

Postarea a venit, la scurt timp, după ce în rpesă au apărut imagini cu Cathrine Zeta-Jones de pe platoul de filmare de la „Cocaine Godmother/Naşa cocainei”, pentru care actrița a fost nevoită să se îngrașă și să-și vopsească părul într-un roșu aprins, pentru a o interpreta pe lidera unui cartel de droguri, Griselda Blanco. „ M-am îngrășat și m-am cocoșat. Am vrut să las totul să atârne pe mine. Credea că e frumoasă.(…) Ca femei, suntem puse la colţ când suntem ambiţioase. Îmi doresc adesea să avem mai multă ambiţie şi să fim mândri de asta”, a declarat Catherine, potrivit Daily Mail.

Citește și: