Catherine Zeta-Jones (53 de ani) a fost o mamă tare mândră luni seara, la premiera peliculei „National Treasure: Edge of History”, în Los Angeles. Partenerul ei pentru seara de gală a fost fiul ei și al lui Michael Douglas, chipeșul adolescent Dylan Douglas, în vârstă de 22 de ani. Tânărul seamănă tare mult cu frumoasa lui mamă, care i-a făcut, iată, intrarea la Hollywood.

Catherine Zeta-Jones, cu fiul de mână pe covorul roșu

Însă este greu să o eclipsezi pe Catherine, așa că mama lui s-a bucurat de toată atenția fotografilor. Diva, care o interpretează pe Morticia Addams în serialul de succes „Wednesday”, a purtat o rochie purpurie, cu tăieturi îndrăznețe și decolteu abisal. Jurnaliștii de la Daily Mail scriu că ținuta aparține designerului Elie Saab și costă aproape 5.305 lire sterline.

Zeta-Jones și Michael Douglas au împreună o avere de 400 de milioane de dolari și sunt căsătoriți din anul 2000. Au doi copii, Dylan (22 de ani), și Carys (19 ani), care au toate șansele să devină actori, ca și părinții lor, dar și ca bunicul lor, Kirk Douglas, care a murit pe 5 februarie 2020, la 103 ani.

‘National Treasure: Edge of History’ Red Carpet EventSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer în 2010

Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer în gât în anul 2010, dar a ieșit învingător în lupta cu boala. El spunea că diagnosticul nemilos l-a făcut să aprecieze mai mult timpul petrecut împreună cu familia. „Sunt un soț mai bun”, a declarat actorul, la vremea aceea. În 2014, Michael şi Catherine au hotărât să stea o perioadă separaţi, însă au reușit să treacă peste problemele din căsnicie și să mai dea o șansă familiei. Michael Douglas mai are un băiat, Cameron (43 de ani), din mariajul cu prima lui soție, Diandra Douglas, de care starul hollywoodian a divorţat după o căsnicie de 23 de ani.

Citește și: Îl recunoști pe actorul nostru? Transformare radicală pentru a juca alături de Catherine Zeta-Jones și Christina Ricci

Citește și: Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas și-au sărbătorit ziua de naștere și și-au transmis mesaje emoționante