Potrivit ziarului  Parisian , celebra actriță, în vârstă de 76 de ani, a fost internată de urgență în noaptea de marți spre miercuri, într-un spital din Paris, după ce s-a simțit rău, iar starea ei era gravă în momentul internării. Medicii au decis să-i facă mai multe investigații, însă nu au fost date mai multe detalii despre starea ei.

Belle de Jour (1967) – filmstillSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

În ciuda faptului că a ajuns la vârsta de 76 de ani, vedeta cinematografiei franceze nu s-a retras din carieră. Recent a filmat la Paris, pentru ultimul film al lui Emmanuelle Bercot, în „ De son vivant”, și a jucat anul acesta  și în pelicula „Adieu à la nuit” , care a fost lansată în cadrul Festivalului de Film de la Berlin. În plus, ea este o prezență nelipsită de la evenimentele din Paris.

Catherine Deneuve, o legendă a cinematografiei mondiale a fost adesea considerată o personificare a feminităţii franceze, se afla într-o „stare gravă” în momentul internării, a precizat acelaşi cotidian.

Supranumită „Ice Maiden” („Fecioara de Gheaţă”) datorită frumuseţii sale rafinate şi fragile şi manierelor şi atitudinii ei relaxate, Catherine Deneuve a devenit una dintre principalele actriţe ale Franţei şi un star internaţional în anii 1960.

Citește și: