Din fericire, însă, nu a fost vorba despre un atac sever, ci, după cum a anunțat agentul său, Claire Blondel, de un ”accident vascular cerebral ischemic foarte limitat şi, prin urmare, reversibil”.

„Din fericire, ea nu are niciun deficit motor şi trebuie, desigur, să-şi ia ceva timp liber” pentru odihnă, a precizat aceasta.

Vedeta este internată într-un spital din Paris, a afirmat familia, fără a oferi alte precizări.

Presa franceză anunțase că actriţa Catherine Deneuve, o legendă a cinematografiei mondiale, a fost spitalizată, după ce s-a simţit rău în noaptea de marţi spre miercuri.

Legendara actriţă franceză se afla din luna octombrie în Regiunea Pariziană, pentru a participa la filmările celui mai recent lungmetraj al regizoarei Emmanuelle Bercot, „De son vivant”, în care a fost distribuit şi actorul Benoit Magimel.

Artista de 76 de ani a lucrat foarte mult în ultimele 12 luni. În acest an, ea a filmat pe insula Reunion lungmetrajul „Terrible Jungle”, ce va fi lansat în 2020.

În septembrie, a putut fi văzută pe marile ecrane în pelicula „Fete de famille”, regizată de Cedric Khan, iar în decembrie va fi prezentă pe afişul celui mai recent film al regizorului japonez Hirozaku Koreeda, „The Truth”, în care joacă alături de Juliette Binoche şi Ethan Hawke.

Supranumită „Ice Maiden” („Fecioara de Gheaţă”) datorită frumuseţii sale rafinate şi fragile şi manierelor şi atitudinii ei relaxate, Catherine Deneuve a devenit una dintre principalele actriţe ale Franţei şi un star internaţional în anii ’60.

Vezi și Frumoasa Catherine Deneuve a împlinit 75 de ani. Cum arată acum cea care în anii ’60-’70 întruchipa standardul frumuseții feminine

Citește și: