Pe 11 și 12 iunie, faimosul violonist André Rieu acompaniat de membrii Johann Strauss Orchestra va susține în Piața Constituției un nou concert de înaltă ținută.
De această dată, artistul revine cu un spectacol diferit față de cel care a strălucit anul trecut pe aceeași scenă, dar care abundă de cântece frumoase, dans, invitați speciali, distracție și surprize.

„Sunt nerăbdător să revin pe scena din Piața Constituției și să mă reîntâlnesc cu publicul fantastic din România. Scena folosită doar în concertele din Maastricht va ajunge din nou “în centrul Universului”. Este impresionantă, nici un alt artist nu mai are o astfel de scenă, este un fel de emblemă a show-ului meu.”, a transmis André Rieu.

Deși concertul din 11 iunie este sold-out, timpul nu este încă pierdut pentru cei care doresc să asiste la evenimentul de duminică, 12 iunie, începând cu ora 20:30. Biletele sunt disponibile la prețuri variabile, în funcție de categoria de loc, atât online cât și în magazinele partenere.

În iunie 2015, celebrul violonist André Rieu a susținut la București, nu mai puțin de șapte concerte în acompaniamentul orchestrei sale, sub privirile a peste 85.000 de spectatori. Cu acest succes uriaș, André Rieu a înregistrat un nou record pe piața evenimentelor din România.

André Rieu (VIDEO)

Credit foto: PR