Prin urmare, actorul, care nu mai e tocmai un tinerel la cei 47 de ani ai săi, are o rutină pe care o respectă la virgulă. Se trezește la 2.30 dimineața, atunci când petrecăreții se culcă, pentru a avea timp să se antreneze, până când încep filmările.

Concret, după cum el singur recunoaște într-o postare pe Instagram, imediat după trezire, se roagă, după care, la 3.15 ia micul dejun. După masă se antrenează, după care face un duș, joacă golf, iar apoi ia o gustare. Abia din acest moment este pregătit să-și înceapă munca.

Și, în mod deloc surprinzător, dacă ții cont de acest program, e deja în pat la ora 19.30.

500 de abdomene pe zi

Recent, într-o emisiune, jurnalistul și omul de televiziune Piers Morgan, povestea despre viața actorului, cu care a avut ocazia să petreacă ceva vreme și să-i cunoască programul. A povestit că atunci când Mark, căsătorit și tată a patru copii, se cazează la hotel, personalul îi face vedetei în timp record o sală de gimnastică privată, unde actorul se antrenează o oră sau o oră și jumătate, cu pauze de câte 10 secunde.

Apoi, așa cum s-a întâmplat cât au stat împreună, merge la baschet, unde se antrenează preț de o oră. La 6 dimineața era din nou la hotel, unde a mâncat o farfurie cu carne de pui și legume. La ora 7 a plecat la filmări, de unde s-a întors la ora 18.00. Odată revenit la hotel, a mai boxat timp de 45 de minute, după care a mâncat și, disciplinat, s-a culcat.

De-a lungul zilei, a făcut, practic, 500 de abdomene. Iată, prin urmare, care e secretul vedetei din ”Transformers”.

Vezi și O ceartă cu Leonardo DiCaprio era să-l coste pe Mark Wahlberg cariera

Citește și: