Mirela Vaida s-a întors de câteva zile dintr-o vacanță de vis din Delta Dunării. A fost o premieră pentru ea și familia ei, vedeta luându-și toți cei trei copiii în vacanță.

Abia la 40 de ani și-a făcut timp pentru a ajunge într-unul dintre cele mai lăudate locuri din România și regretă că nu a făcut-o mai devreme. Prezentatoarea a rămas complet fascinată de frumusețea regiunii, dar și de stilul de viață pe care îl au oamenii de acolo.

„În Delta Dunării a fost fascinant, a fost ceva nou pentru toată lumea. Și a fost o surpriză și pentru noi cei mari, și pentru copii, pentru că e inedit să lași mașina pe uscat și, de acolo să mergi cu barca până la hotel, și să ai ieșire și la Dunăre, și la mare și să poți, dacă vrei, să faci o plimbare cu barca.

E inedit să ne dăm seama ce țară frumoasă avem și ce locuri absolut fascinante avem, care, din păcate, mi se pare că nu sunt destul de mult exploatate”, a spus Mirela Vaida pentru Fanatik.

mirela vaida, despre cum se descurca cu trei copiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Cât a plătit Mirela Vaida pentru vacanța din Delta Dunării

Vedeta a lăsat o sumă ”frumușică” pentru patru zile petrecute la Delta Dunării, dar, spune ea, totul a meritat din plin.

„Legat de preț, pe noi ne-au costat aproximativ 2.000 de euro trei nopți de cazare în Deltă, la o pensiune de patru stele, cu demipensiune și cu transport inclus de la Murighiol.

N-aș putea să spun că e mult, având în vedere cât au crescut prețurile acum, la tot ce înseamnă utilități. Nu e nici puțin. E comparabil cu un orice sejur în oricare altă țară occidentală. Dar m-am bucurat că am putut măcar o vacanță din cele două-trei, pe care mi le-am propus pe an, să le fac în România.

Și să las bani în România, banii pe care să-i dăm serviciilor românești, locuitorilor din Deltă care trăiesc, vă spunem, din turism și din pescuit. Bani care știu că se întorc la ai noștri și care rămân în țară.

Nu mi s-a părut un efort, nu e ieftină o vacanță în Deltă, dar nici viața lor, acolo, nu este ieftină. Cam asta ar fi primele impresii.”, a mai spus vedeta.

De ce nu merge prezentatoarea în Mamaia

Vacanțele nu se opresc aici pentru Mirela Vaida, care plănuiește să mai plece într-un nou concediu cu toată familia ei. Ulterior, ea și soțul ei vor să-și ia câteva zile singuri, departe de ”obligațiile” cotidiene, și să plece într-o escapadă în doi, în Italia.

Vedeta spune că niciodată n-o să mai meargă pe litoralul românesc.

„O să mai plecăm în vacanțe, pentru că trebuie să mergem și într-o vacanță cu copiii, în care o să stăm cel puțin o săptămână la mare. Și la mare, la Mamaia, nu am să merg. Și nu cred că o să mai ajung vreodată. Pentru că nu are ce să îmi ofere Mamaia, din păcate, nici ca servicii, nici ca nimic altceva. Nu mai vorbim de prețuri.

Deci, la banii pe care îi dai în Mamaia, pentru două-trei nopți, te duci liniștit în orice țară caldă și stai o săptămână la ultra all-inclusiv. Așa o să facem și noi.

După care, îmi mai propun ca eu și soțul meu să mai plecăm două-trei zile în Italia. Pentru că e țara noastră preferată și ne simțim foarte bine acolo.”, a mai spus Mirela Vaida pentru sursa citată.

Vezi și Câte kilograme are Mirela Vaida: ”Ar trebui să am 50!”. Și ea și soțul au intrat la dietă

Citește și:

Cele mai transparente și bizare ținute ale vedetelor. Au avut curaj să apară așa pe stradă sau pe covorul roșu

Cum a ales să nască Vlăduța Lupău. Artista va deveni mamă peste câteva zile. Deja bebelușul are pregătite 3 camere! Cât cântărește acum artista

Vezi şi cât costă o călătorie cu Trenurile Soarelui și ce stații are!