Gabriela Prisăcariu este mai nerăbdătoare ca niciodată să își țină băiețelul în brațe, fiind deja însărcinată în șase luni. Soția carismaticului prezentator de la Antena 1 a recunoscut pe o rețea de socializare câte kilograme a acumulat în timpul sarcinii.

asa-arata-in-luna-a-sasea-de-sarcinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Fostul model preferat al lui Cătălin Botezatu a răspuns unei serii de întrebări venite din partea fanilor săi de pe Instagram.

Partenera de viață a lui Dani Oțil a fost întrebată câte kilograme a pus pe ea de când este însărcinată, iar blondina nu s-a ferit să recunoască faptul că nu mai puțin de 10 kilograme a acumulat în cele șase luni. Pornind de la 60 de kilograme și ajungând la 70, Gabriela se declară mândră că băiețelul său este motivul pentru care nu mai este în aceeași formă fizică.

„Înainte de sarcină aveam 60 de kilograme, iar acum am 70”, a scris Gabriela pe Story. Iar dacă cele 70 de kilograme nu se văd, iar cele 60, de dinainte de sarcină, nici atât, e pentru faptul că vedeta, mai mică cu 12 ani decât Dani Oțil, are 1,80 metri. De altfel, ea este mai înaltă decât Dani Oțil cu 5 centimetri, dar niciunuia dintre cei doi nu-i pasă.

De ce a fost nevoită să treacă pe sucuri naturale

În cele șase luni de sarcină, Gabriela a avut parte și de câteva probleme, schimbările hormonale făcându-și simțită prezența din plin. Recent, soția celebrului prezentator le-a spus fanilor săi că a avut dureri de fiere după ce a mâncat o pungă de chipsuri picante, mai ales că, de fel, ea nu consumă astfel de alimente.

Și pentru a-și reveni rapid, blondina a fost nevoită să apeleze la băuturile naturale.

„În loc să-mi iau gogoși să mănânc, astăzi sunt pe sucuri, pentru că cineva ieri a poftit la chipuri picante și ce credeți, eu nu mănânc picant. Astfel că, fierea mea nu a fost pregătită pentru o cutie mare de chipsuri. Deci astăzi sunt pe sucuri. Mulțumesc, bebelușule”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de Instagram.

Vezi și Dezvăluirea făcută de Gabriela Prisăcariu după nunta cu Dani Oțil. Cum îl cheamă, de fapt, pe prezentatorul TV?

Citește și:

Gradul de rudenie dintre Adi Minune și soția lui! Familiile lor nu au fost de acord cu relația lor, așa că el a furat-o de acasă și au fugit

Viorel Lis, declarații despre problemele de sănătate cu care se confruntă: “Mi-au spus să nu mă aștept la minuni”. Abia dacă mai iese din casă