Cântăreața a publicat o imagine cu ea făcută imediat după ce a fost eliminată din competiție și i s-a înapoiat telefonul mobil. Adda a reușit să dea jos șase kilograme în două luni, iar transformarea este una vizibilă dacă privești și imaginile de la începutul competiției. A scăpat de burtă, s-a tras la față și I s-au subțiat picioarele, artista fiind foarte mândră de noua ei siluetă. .„Prima poza pe care am facut-o dupa ce am primit telefonul inapoi?”, a scris Adda pe Instagram.

Adda a slabit 6 kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Fanii au reacționat imediat și au felicitat-o pentru cum arată. „Ești superbă, Adda!” „Ai slăbit foarte mult în Asia Express”, „Ai slăbit bine, nu glumă”, „Foarte tare. Arătai altfel”, „Ce mult ai slăbit”, au comentat internauții.

 

Adda și soțul ei, Cătălin, au format o echipă puternică la Asia Express, reușind să ajungă până în finală,  însă cei doi au fost aspru criticați pentru comportamentul și limbajul lor vulgar. În cele 10 etape de Asia Express au fost echipa care s-a certat cel mai mult,  iar artista a înjurat ca la ușa cortului.

 

::placeholdeR–>


Citește și: