Vestea a uimit pe mulți, pentru că Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, e departe de mărimea zero, către care tind majoritatea vedetelor. „Nu sunt așa slabă, am 65 kilograme, e greutatea la care mă simt bine”, a declarat ea pentru actualitate.net.

Valentina-are-65-de-kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Dar și pentru această greutate muncește mult. ”Merg zilnic la sală, fac sport în cursul săptămânii, cu mici excepții, asta daca plec din oraș.

Măsura mea este S-M. Sunt pofticioasă și mănânc ce doresc, dar în ultimele luni chiar am fost atentă la alimentație, mai ales cantitativ, pentru că mi-am dorit să ajung la greutatea mea de 65 de kilograme”, a mărturisit Valentina, mamă a trei copii mici.

După două nașteri, organismul Valentinei s-a schimbat: „Rămăsesem cu 2-3 kg de care nu mai scăpam după nașterea fetițelor și până la urmă am reușit:)

Mie îmi și place să fac mișcare și știi că mă antrenez cu prietena mea bună, Luminița Nicolescu. Și în timpul sarcinilor a făcut mișcare cu mine.

Asta e greutatea la care mă simt eu bine, 65 kg. Le-am dat în timp și rămăsesem cu 2-3 kg. La Milan am luat 26 kg și la fetițe 29. Le-am dat repejor în timpul celor 6 luni de alăptat la fiecare copil, dar rămăsesem cu cele 2-3 kg cu care m-am distrat vreun an”, a mai povestit ea.

Valentina Pelinel recunoaște și că are parte de 100% susținere din partea soțului ei. „Știi vorba aceea”10% inspirație și 90% transpirație…

Am ajutoare, slavă Domnului și sunt și foarte organizată. El (n.r Cristi Borcea) mă încurajează și îmi zice mereu că e de mândru de mine că fac sport și da, ai dreptate, susținerea e importantă. Și el face sport și e îngrijit și atunci mă înțelege”, a mai declarat ea.

Vezi și Valentina Pelinel a împlinit 40 de ani. ”Mă simt și sunt o femeie împlinită!” Cum e căsnicia cu Cristi Borcea

Citește și:

Cine este blonda alături de care a fost surprins Alexandru Ciucu?

Prințul Harry a reușit să-i supere și pe americani cu declarațiile lui: „În curând, nu va mai fi dorit nici acolo”