Vedeta Kanal D poartă acum cele mai mulate rochii și cei mai scurți pantaloni și se bucură din plin de forma în care e, probabil cea mai bună din viața ei, chiar dacă are 48 de ani.

asa-arata-vedeta-cum-la-47-de-kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Măsuri de model

Raluca Bădulescu, recent divorțată, a dat uitării toate hainele XXXL și nouă ei garderoba este plină numai cu ținute XS.

Raluca Bădulescu a ajuns la performanța de a avea doar 47 de kilograme. Este atât de suplă încât, o bună perioadă, fanii ei din mediul online erau îngrijorați. Aceștia au crezut că vedetă Kanal D ar avea robleme de sănătate de a slăbit atât de mult.

Nici vorbă, spune ea, mândrindu-se cu noile sale forme și măsuri de manechin.

“În talie am 60 de centimetri! Măsurile mele sunt 93 cm la bust, 60 cm în talie și 83 cm la șold. Mă simt foarte bine”, a declarat Raluca într-un interviu pentru Ciao.

Vedeta Kanal D face însă eforturi pentru a-și menține silueta. Își face toate pooftele, însă mănâncă în cantități foarte mici, în așa fel încât să nu se îngrașe la loc.

Ce face Raluca Bădulescu pentru a nu se îngrășa

“Mănânc de toate, dar câte puțin. Ciugulesc. Beau cola, mănânc dulciuri, dar câte puțin”, a mai spus ea.

Chiar și de Paște vedeta s-a delectat cu produsele tradiționale, dar pentru ca acestea să nu-i strice silueta a renunțat la alte dulciuri.

“Abia aștept Paștele! Mama pregătește cele mai bune preparate culinare, gătite special pentru această sărbătoare.

O să renunț o vreme la ciocolățele pentru că pasca și cozonacul vor fi din belșug, spunea ea înainte de Sărbători.

Ajunsă la silueta mult visată, Raluca Bădulescu nu mai are de ce să țină dietă. În plus, nu-și refuză nici deserturile, marea ei iubire.

”În general, nu am vreo dietă anume, nu țin vreun regim, pentru că oricum mănânc puțin și des.

Se știe că plăcerea mea vinovată este ciocolata, viața fără desert nu are niciun farmec!”, a declarat pentru aceeași sursă Raluca Bădulescu.

Vezi și Raluca Bădulescu, sacrificii uriașe de dragul modei, la aproape 50 de ani: „Pe stradă o ard în tinerețe fără bătrânețe și îmi este frig de mor!” Ce se întâmplă când ajunge acasă. O pufnește și pe ea râsul!

Citește și:

Câte tatuaje are Adelina Pestrițu? Pe unul îl regretă: „Nu mi-aș mai face!”

Claudia Pătrășcanu, amintiri dureroase despre părinți. De ce s-a stins tatăl ei la 37 de ani: „A fost o moarte dură, pentru că era tânăr”