În plus, nu a devenit clasica tipică, ea continuând să se îngrijească așa cum poate mai bine, inclusiv cu ajutorul medicilor esteticieni.

Recent, fosta divă, acum ân vârstă de 41 de ani, a dezvăluit inclusiv câte kilograme are.

”Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Nu sunt slabă. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 1m și 75cm.

Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc”, spunea Nicoleta Luciu în urmă cu câteva luni.

pana la ce varsta a fost domnisoara nicoleta luciuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Iar dovadă că eforturile ei nu sunt în van, vedeta este urmărită de peste 100.000 de internauți, chiar dacă nu mai pozează ca în vremurile bune, când renunța cu ușurință inclusiv la lenjeria intimă.

Aparițiile în revistele pentru bărbați sunt de domeniul trecutului pentru brunetă. Nicoleta Luciu s-a mutat în Târgu Mureș împreună cu soțul ei, Zsolt Cszergo, și cei patru copii ai lor. Chiar dacă viața de mamă și soție îi ocupă majoritatea timpului, vedeta găsește mereu timp și pentru rutina proprie, la care ține foarte mult. În plus, vine adesea și în Capitală, pentru tot felul de proceduri de întreținere și înfrumusețare.

Vezi și Până la ce vârstă a fost domnișoară Nicoleta Luciu, acum mamă a patru copii. Cine a fost primul bărbat din viața ei

Citește și:

Răzvan Fodor, urare atipică pentru soția lui. Cât a împlinit Irina Fodor și cum o alintă actorul?

Raluca Bădulescu și-a făcut o nouă intervenție estetică. Cum a scăpat de gușă, fără operație