A dat deja jos 1,5 kilograme ”fătă înfometare”, și-a anunțat ea fanii într-o postare pe Instagram.

Postare în care a spus răspicat și câte kilograme are la 40 de ani și trei nașteri. Mărturisește că sarcinile au lăsat-o cu ceva surplus, de care nici în ruptul capului nu reușește să scape. Dar încearcă.

E vorba despre 3-4 kilograme, cele care vor face diferența atunci când va fi în costumul de baie. Pentru că are ceva probleme ”pe burtă și pe șolduri”, acolo unde s-au așezat confortabil, spune ea.

”Știți că toate lucrurile bune încep de luni… așa și eu! De luni mi-am propus să slăbesc, gata! Am zis gata, nu se mai poate.

Știu că o să-mi spuneți, băi, că te alinți, că nu ești grasă, că nu știu ce. Bun! Sunt de acord cu voi că nu par grasă. Dar, vine vacanța de vară și te duci la mare și te dezbraci în sutien și în slipi și atunci într-adevăr se vede că nu ești slabă.

În momentul acela spui: băi, nu puteam să dau și eu, înainte să vin la plajă vreo 3-4 kilograme jos, ca să arăt și eu bine în costum de baie. Ba da, doar că acele 3-4 kilograme pe care vrem să le dăm jos sunt cele mai grele. De ce? Că nu se duc.

Eu, cel puțin, mă chinui de mulți ani.. de când l-am născut pe Tudor să dau jos kilogramele cu care am rămas după fiecare sarcină și n-am putut. Așa că cele 4-5 kilograme care sunt fix pe burtă și pe șolduri se văd cel mai rău.

Am 60 de kilograme și 1,58 m înălțime. Este enorm! Teoretic, ar trebui să am 50.

Sâmbătă dimineața, înainte de dietă, 59,7 kg! 1,58 cm înălțime. Am reușit să slăbesc 1,6 kg în două zile, fără înfometare. Azi am 58,1 kg”, a spus Mirela Vaida pe Instagram.

vedeta-a-intrat-la-cura-de-slabireSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

În decizia ei îi e alături și soțul, Alexandru, care și el a intrat la regim. Dacă vedeta vrea să dea jos doar 3-4 kilograme, soțul acesteia este hotărât să slăbească 14 – 15 kilograme.

„Alex al meu are 1,91 înălțime și sâmbătă avea 104 kg. El vrea să dea jos 14 – 15 kg într-o lună”, a mai spus prezentatoarea TV.

Vezi și Ce bine seamănă Mirela Vaida cu mama ei! Parcă ar fi surori!

Citește și:

Cristina Cioran și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, i-au rupt turta Emei. Ce a ales micuța de pe tavă

S-a însurat Pepe a treia oară? Cum s-a dat de gol Yasmine Ody, iubita lui și femeia care l-a făcut tată de băiat