De aceea multă lume se întreabă câte kilograme are artista și cum reușește să-și mențină silueta. Într-un interviu recent acorrdat OK!, cântăreața, care are 1,63 metri, nu s-a lăsat rugată și a spus fără ocolișuri: ”Am aceeaşi greutate de peste 10 ani, 43-44 de kilograme”.

Cum reușește să se mențină la cei 34 de ani ai săi? ”Mănânc vegetarian, fac sport, nu am niciun fel de restricţie pentru silueta mea”. În plus, are mare noroc că iubitul ei, rapperul Deliric, care e aș în bucătărie, gătește și el tot vegan.

artista-are-163-metriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Dacă unele guri rele au spus că Inna are operații estetice, vedeta a abordat și această temă. ”Nu am absolut nicio operaţie estetică”, a declarat ea.

La capitolul ce nu știm despre Inna, iată ce a răspuns artista: ”Îmi tund singură bretonul, mi-ar plăcea să fiu vocea mai multor personaje din desene animate, port măsura 34 la pantofi”.

Cântăreața își va petrece Sărbătorile în București, împreună cu familia, având la masă mâncare tradițională gătită de mama sa. Dar după ce pandemia va lua sfârșit, abia așteaptă să călătorească. Barcelona e orașul din lume care îi lipsește cel mai mult, a spus ea.

Vezi și Cea mai sexy fotografie cu Inna! Nici Mihaela Rădulescu nu a putut să se abțină!

Citește și:

Cum a pierdut Irinel Columbeanu o avere colosală! “Banii se pot pierde foarte ușor!”

Bat clopotele de nuntă pentru Florin Ristei și Naomi Hedman? Juratul de la X Factor, detalii despre inelul de logodnă