Concret, de doi ani, vedeta se luptă cu o intoleranța la gluten. “Am intoleranță la gluten, am descoperit-o acum doi ani de zile, total întâmplător.

Eu eram un fel de Toma Necredinciosul, mi se părea că toată lumea suferă de această intoleranță la gluten, doar pentru că e la modă, dar am aflat pe pielea mea că nu are legătură neapărat cu moda, cât are cu sănătatea și în acest moment, de doi ani încoace, sunt tot pe regim, fără gluten.

Am încercat să reintroduc alimente care să conțină gluten, însă nu a fost cu succes. Nu știu dacă mai am voie să faca asta!”, a declarat vedeta, conform Ciao.

”Am voie să mănânc orice nu conține gluten, dar în principiu mănânc doar un anumit tip de pâine, de exemplu, mâncarea trebuie făcută cu anumite condimente, e mai complicat…

Mi-e poftă de pizza, paste, orice, acum, pentru că mi-e foarte foame, dar abia aștept să ajung diseară acasă și să-mi fac o pizza, fără gluten”, a mai mărturisit cântăreața.

Pandemia nu a venit doar cu rele, ci unele lucruri s-au reașezat pe făgașul lor. Giulia și-a găsit în sfârșit mai mult timp pentru ea și s-a reapropiat de sport. Iar mișcarea o ține în formă, ajutând-o să se mențină la o greutate de domnișoară.

”Anul 2020 a adus foarte multe lucruri bune in viața mea, printre care și sportul. Am cred că 56 de kilograme acum, dar aș vrea să ajung la un 55, sunt ok deocamdată.

Fac zilnic sport acasă, nu merg la sală pentru că nu sunt pasionată de sală, aparate, greutăți, lucrez eu cu mine și sunt foarte mulțumită atâta timp cât am un regim de viață echilibrat și sănătos. Cam toate se leagă și e ok într-un final!”, a mai povestit Giulia Anghelescu.

Vedeta va putea fi văzută “pe sticlă”, la Prima TV, începând chiar de azi, cu un nou proiect de emisiune, care o încântă la maxim, “Hai cu fetele”.

Și pe plan personal îi merge bine vedetei. Căsătorită cu Vlad Huidu, cu care formează un cuplu de 14 ani, cei doi nu s-au certat deloc în pandemie.

”Eu am privit și privesc în continuare optimist tot ceea ce se întâmplă în această perioadă pentru că sunt absolut convinsă că nu a venit degeaba în viața noastră și că trebuie să învățăm lucruri și toată nebunia asta ne va învață să ne întoarcem la valori.

Eu și soțul meu nu ne-am certat deloc în perioada asta de stat acasă. În prima săptămână de lockdown am zis că dacă o să trecem cu bine de prima săptămână totul va fi ok, suprinzător a fost faptul să învățăm să nu ne mai certăm deloc și am învățat faptul că certurile pe care le aveam înainte, erau, efectiv, o pierdere de vreme.

Suntem de 14 ani împreună. Care este secretul relației? Cred că suntem în primul rând prieteni foarte buni, foarte foarte buni, și cred că pentru noi contează foarte mult faptul că fiecare se poate baza pe celălalt în orice moment, legat de orice subiect, în orice situație și cred că asta ne-a ajutat să rămânem atât de mult timp împreună și acum cu atât mai mult cu cât am stat și stăm foarte mult împreună, în continuare, chiar și la job!”, a mai spus vedeta, făcând astfel în ciudă celor care au tot scris sau vorbit despre divorțul lor ”iminent”.

Vezi și Cum arăta Giulia Anghelescu înainte de toate operațiile estetice. E de nerecunoscut

Citește și:

Andreea Esca e de nerecunoscut! Arată incredibil și acesta este secretul cu care a reușit să slăbească atât! ”Nu mănânc…”

Ce frumoasă este mama Roxanei Ionescu. Zici că sunt surori, nu mamă și fiică