Dana Săvuică, prima româncă care a pozat pentru revista ”Playboy”, are 51 de ani, dar e în formă maximă. Vedeta are un trup ferm, tonifiat, cu forme armonioase. Aceasta a dezvăluit ce greutate are în prezent, dar și cum reușește să se mențină în formă.

“Îmi întrețin silueta cu multă mișcare și diverse terapii non-invazive.

Când eram model eram prea slabă, aveam 50 de kg la 1,75 metri înălțime. Acum am 63 de kg și aș vrea să mai slăbesc 3 kg, pe care le-am pus iarna asta.

Eu mă ocup de aspectul meu fizic și este o întreținere constantă, indiferent de oră, sezon etc. Aceasta presupune mișcare, plimbări prin parc, plimbări cu bicicleta, sport, înot, dar nu trag de fiare”, a explicat Dana Săvuică pentru click.ro.

“Am început și exerciții de yoga, plus stretching, alternând cu pedalări pe bicicletă medicinală și făcând în paralel exerciții de hula hoop.

Alternez sezonier cu terapii minim invazive, împachetări cu alge și alte aparate care slăbesc și tonifiază. Pentru detoxifiere fac o cură în acest sens, de două ori pe an, dar țin și o cură cu ceai din plante naturale pentru slăbit”, a detaliat aceasta.

Dana Săvuică a divorțat după 26 de ani de căsnicie. E într-o nouă relație de ceva ani

Dana Săvuică este în prezent o femeie liberă, după divorțul de Răzvan Stanciu, care a durat 26 de ani. Cei doi au împreună o fată.

Acum, vedeta are un nou partener, care nu își dorește însă celebritatea. Se cunosc de 30 de ani, s-au plăcut de atunci, dar la acea vreme amândoi erau concentrați pe a intra la facultate. Abia peste ani s-au revăzut și ”s-a închis cercul”, după cum declară Dana Savuică. Cei doi formează un cuplu deja de câțiva ani.

Despre mariajul său și despre divorț, iată ce declara ea înr-un interviu acordat în urmă cu ceva timp pentru okmagazine.ro.

”Eu am vrut să divorţez. Eu sunt Vărsător, sunt foarte loială şi ţin cu dinţii de ideea de-a face totul ca să fie bine, mai ales pentru cei din jurul meu. Am multă răbdare, dar în momentul în care văd că toate uşile mi se închid sau că nu mai există nicio soluţie, tai răul de la rădăcină şi plec”, a afirmat vedeta.

”Eu, după divorţ, n-am rămas înrăită. Am ieşit din acea căsnicie cu pofta de-a experimenta viaţa în continuare, cu pofta de-a iubi din nou. Dar mi-a trebuit o perioadă în care să mă curăţ de tot ce a fost rău în trecut şi să intru într-un nou capitol al vieţii mele”, a mai spus ea.

Vezi și Dana Săvuică, detalii din vacanța în Egipt. ”Mi-a spus că dacă nu eram cu iubitul meu, m-ar fi luat de nevastă”

Citește și:

A ajuns de nerecunoscut la 70 de ani. Se deplasează doar cu ajutorul scaunului cu rotile

La aproape 40 de ani, actrița noastră și-a făcut un tatuaj cu ea și iubitul. Îi recunoști din desen? ”Mi-am tatuat una dintre pozele mele favorite cu dl…”