Frumoasa vedetă are deja 40 de ani și se laudă cu o siluetă de vis, neschimbată de trecerea anilor. Are același număr de kilograme ca la 20 de ani, a dezvăluit ea recent.

Trebuie să recunoaștem: Cosmina Păsărin arată senzațional la 40 de ani! Vedeta este practic neschimbată, iar timpul pare că nici nu a trecut peste ea. Însă vedeta nsusține că nu deține nici un secret în ce privește forma ei fizică de invidiat. Nu a ținut niciodată vreo cură de slăbire și nici de detoxifiere, spune ea. O ajută, însă, gena foarte mult.

Cosmina Păsărin: „Înfulec de rup! E gena bună cred!”

„Ce diete? Înfulec de rup, mănânc și noaptea, pâine, shaorma. Tot ce am poftă.

Am 53 de kilograme acum, sunt la fel ca la 20 de ani! Am același număr de kilograme. Nu mă îngraș oricât aș mânca. Asta e, așa e gena mea! Sunt slabă de când mă știu”, a declarat vedeta pentru Click!.

cosmina-are-40-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

După o pandemie în care a avut ceva probleme cu contractele, căci petrecerile s-au cam sistat, Cosmina va reveni în forță în televiziune. A semnat deja un proiect mare cu o televiziune, pe care însă îl ține la secret, deocamdată.

Revine în televiziune, dar nu la Pro TV!

În vara anului trecut, bruneta a moderat emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, împreună cu alte două colege de breaslă. E momentul revenirii, iar fanii o așteaptă cun brațele deschise.

„O să revin în televiziune dupa colaborarea pe care am avut-o cu Pro TV! Nu pot să divulg încă unde din cauza contractului, dar vă asigur că e un proiect mare ”, a mai dezvăluit Cosmina.

Nu am visat niciodată la nuntă sau copil!”

Cosmina Păsărin s-a născut pe data de 2 octombrie 1982, în București. Bruneta a cunoscut celebritatea încă de la o vârstă fragedă. A cucerit publicul la doar 18 ani, atunci când a participat la emisiunea „Vara Ispitelor”, împreună cu iubitul ei de la acea vreme.

Cosmina a demonstrat, ulterior, că este o femeie deschisă, fără rețineri, atunci când a pozat goală, pe coperta revistei Playboy.

Focoasa brunetă s-a iubit mai bine de 12 ani cu George Vintilă, cunoscut pentru aparițiile sale de la radio. Vedeta a avut o viață amoroasă controversată, având relații și cu Bogdan Vlădău, DJ Pagal sau medicul Neymar.

În prezent Cosmina e singură și susține că nu a fost niciodată dornică să se mărite.

,,O femeie dă naștere unui copil atunci când are pe cineva, are o familie, copiii nu se fac una – două. Eu sunt genul acela de femeie care nu a visat la nuntă și copil.

Asta este, dacă nu am soț sau un copil este vreo problemă?

Am văzut foarte multe familii cu probleme în căsnicie. Este greu să găsești pe cineva pe aceeași lungime de undă cu tine, nu este ușor, dar, dacă o să fie de la Dumnezeu, bine, dacă nu mergem înainte!”, a spunea vedeta la un moment dat.

Vezi și Cosmina Păsărin vorbește despre bărbați și copil. În ce moment al vieții este, la 38 de ani: ”Eu sunt genul acela de femeie care…”

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, despre momentele frumoase cu Gabi Bădălău. Cum a început, de fapt, relația și ce semn au primit la o mănăstire: „Atunci am crezut că e glumă”

Andreea Moromete, așa cum nu o vezi la Survivor. Adevărul despre fosta polițistă din Teleorman