Codin Maticiuc s-a confesat fanilor că nu este într-o formă fizică prea grozavă, ba mai mult, el spune că este „în cea mai proastă formă în care a fost vreodată”.  Disperat să scape de câteva kilograme, el le-a cerut ajutorul fanilor, în speranța că va găsi niște sfaturi utile.

„Mai am o lună până nasc! Nu, stai, asta e nevastă-mea…

De astăzi într-o lună îmbătrânesc! Mi se întâmplă mizeria asta în fiecare an. Ideea e că de un an și jumătate n-am mai făcut sport și am mâncat mizerii. Treaba asta se vede.

Sunt în cea mai proastă formă în care am fost vreodată și asta e nasol pentru că eu n-am arătat bine niciodată. Ca să înțelegeți, cel mai mișto corp pe care l-am avut vreodată a fost corpul soției mele, pe care, în anii buni, îl aveam și de două ori pe noapte”, a scris el amuzat și amuzant pe rețelele de socializare, unde a postat și o fotografie în care-și arată stomacul rotunjit.

codin-maticiuc-si-a-pozat-burtaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

”Bun, de astăzi m-am pus să slăbesc, am 30 de zile să-mi revin cât de cât. O să vă țin la curent în special pe story, cu ce mănânc și bune și rele, cu ce mișcare reușesc să fac, etc.

Vă încurajez să-mi dați sfaturi, mai ales ăștia care vă pricepeți. Să merg pe fasting sau pe vechi mai low carb și fără zahăr și prăjeli? Deficit caloric în orice caz. Apă plată? Contează câtă beau sau e doar un mit?”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Actorul din serialul Clanul a pozat chiar și numărul de kilograme pe care i-l afișează cântarul, pentru a le dovedi fanilor că vorbește derios legat de intențiile sale de a slăbi. Acesta cântărește acum aproape 83 de kilograme.

Vezi și Motivul pentru care Codin Maticiuc nu vrea să se căsătorească cu mama fetiței lui: ”Păcatele mele…”

Citește și:

A murit Valeria Seciu. Actrița a fost măcinată de singurătate după ce l-a pierdut pe soțul ei, marele Octavian Cotescu, iar fiul ei s-a călugărit

Teroare, silă și pericol, „meniul” concurenților de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cu cât e plătită Lidia Buble ca să bea suc de viermi