Întrebată de fanii ei pe rețelele de socializare câte kilograme are, cântăreața a replicat că 62. Să nu uităm, însă, că Andreea este o femeie înaltă la cei 1,7 metri ai săi.

„Am 62 de kilogame, dar nu este relevant acest aspect, pentru că fiecare corp este în felul lui”, a precizat Andreea Bănică.

Andreea-Banica-are-62-de-kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

De altfel, întrebată ce exerciții fizice face, cum se menține în formă, cântăreața a dat un răspuns neașteptat: „Draga mea, în primul rând exercițiile pe care le fac eu nu le face toată lumea. Exercițiile sunt diferite pentru fiecare corp în parte”.

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, vedeta a recunoscut că au fost momente când a apelat la postul intermitent, cel în care timp de 16 ore, dintr-un interval de 24 de ore, nu te aingi de mâncare.

Această dietă nu a devenit un stil de viață, ci doar un ajutor, atinci când este nevoie. „În general, în tot acest timp mâncam fără carbohidrați, era cea mai bună variantă, cea mai bună soluție pentru mine atunci. Dar nu țin mereu această dietă. Câteodată, când am stări, chef, depinde”.

Vezi și Cum a îndrăznit să pozeze Andreea Bănică la 42 de ani. Fanii au atenționat-o: ”Ți se vede…”

Citește și:

Jessica Biel a născut în mare secret. Actrița și Justin Timberlake au devenit din nou părinți

O actriță foarte iubită a devenit mamă pentru a treia oară! Bucurie mare, mai ales că tocmai pierduse o sarcină cu gemeni