Sinceră și deschisă, cântăreața a spus că iubește mâncarea și că în ultimii doi ani și-a descoperit veleități de bucătar pe care nu știa că le are.

„Viața mea acum e despre mâncare. În pandemie mi-am descoperit o latură de bucătar-șef. Fac dulciuri, gogoși, plăcinte, sarmale”, a declarat ea. Numai că totul a venit la pachet și cu niște kilograme în plus.

”Am pus cam 10 kilograme în pandemie, am ajuns la 70. Am dat șase jos, mai am vreo patru, dar ce să zic, încă mai mănânc, îmi place mâncarea”, a spus Andra, cu zâmbetul pe buze, a povestit cântăreața pentru Pro FM.

Măruță o place oricum. A cerut-o de mai multe ori în căsătorie

Andra a mai dezvăluit și că soțul ei e un romantic incurabil, el cerând-o de mai multe ori în căsătorie.

Mai mult, i-a ceriut mâna și în locuri diferite, unul mai inedit ca altul.

„Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis ‘ce-ar fi să ne căsătorim?’. Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii.

Am zis ‘Da’ la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori. La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”, a povestit Andra, acum mamă a doi copii frumoși.

Vezi și Zi mare pentru Andra și Cătălin Măruță! Mihaela Rădulescu a fost prima care i-a felicitat!

Citește și:

Prințesa Charlene a sărbătorit Paștele alături de prințul Albert și cei doi copii. Schimbare radicală de look a prințesei de Monaco

Ramona Păuleanu și-a botezat băiețelul! Ce nume simbolic a primit cel mic, care a stat mai mult prin spitale de când s-a născut