Anca Țurcașiu se bucură de o frumusețe de invidiat fără să fi apelat la operații estetice. Iar acum a dezvăluit și unul dintre secretele ei. Actrița a mărturisit că apa pe care o bea este kangen, ionizată alcalină.

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază de toate celelalte. Este apa kangen. O apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele și gătesc cu ea”, a mărturisit Anca Țurcașiu, click.ro.

arata-impecabilSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Artista a dezvăluit recent că reușește să să se mențină în formă fiind foarte atentă la alimentație. Ea a recunoscut, însă, că mult timp a fost obsedată de cântar.

Anca Țurcașiu: ”Am ajuns la greutatea din adolescență”

„Am avut obsesia cântarului toată viaţa mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanţă în copilărie şi mi-aş fi dorit, din durdulia de fetiţă care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subţiri şi cu muşchii evidenţiaţi. Balerinele şi atletele mi se par femeile perfecte.

Obsesia pe care am avut-o toată viaţa, născută fiind din doi părinţi destul de graşi, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav.

Acum mi s-a mai întâmplat un lucu minunat, am ajuns la greutatea din adolescenţă, 57 de kilograme, la 1,72 cm„, mărturisea Anca Țurcașiu anul trecut.

Vedeta a divorțat de soțul ei, Cristian Georgescu, în urmă cu aproximativ doi ani. Anca Țurcașiu a fost cea care a făcut anunțul. Din căsnicia cu Cristian Georgescu, actrița are un fiu de 23 de ani, Radu, care s-a căsătorit recent.

Vezi și Anca Țurcașiu, imagini emoționante din vacanța cu tatăl ei, în vârstă de 84 de ani: „Așa arată iubirea”

Citește și:

Anisia Gafton, concurenta de la Te cunosc de undeva, adevărul despre operațiile estetice: ”Ca roșia românească!”

Poză rară cu Mircea Badea și Carmen Brumă împreună, la plajă. „Ne scuzați, atât s-a putut”. Imagini din vacanța petrecută în Bulgaria