Asta, mai cu seamă că în pandemie, a luat și ea câteva kilograme, așa cum li s-a întâmplat celor mai mulți dintre noi. Câte kilograme are acum și care este ținta ei în materie de greutate a spus chiar Raluca Bădulescu într-un interviu pentru Ciao.

”Am revenit la silueta mea, de acum câteva luni… am cam 63-64 kg, însă, mi-aș dori să ajung la cele 55 de kg pe care le-am avut în urmă cu 5-6 ani. Mai am de luptat!

Am înălțimea de 1,73 cm, deci, dacă aș avea 55 de kg, cred că aș fi foarte, foarte fericită. Rămâne de văzut, poate-mi “iese” această dorință până la vară, pentru că mă străduiesc să mai lucrez la meniu, să mai renunț la dulciuri, că aici am o problemă”, a declarat ea.

Întrebată cum arată meniul ei zilnic, Raluca Bădulescu a replicat: ”Meniul meu zilnic nu diferă cu mult de cel al altor persoane. Singura diferență este că nu am definit un mic dejun, prânz sau cină, pentru că în acești opt ani de când am făcut operația de gastric sleeve, m-am învățat să mănânc cantități mici, cât mai des.

Dulciurile sunt pasiunea mea vinovată, este adevărat că tot din cauza acestei pasiuni am mai pus câteva kilograme în plus, pe perioada lockdown-ului, dar mi-am revenit! Acum sunt din nou în formă fizică maximă!”.

asa-arata-vedeta-de-46-de-ani-in-prezentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”Dacă statul pe canapea poate fi considerat sport, atunci sunt campioană mondială”

Interesant e însă că vedeta nu face deloc sport, după cum singură recunoaște: ”Scurt și cuprinzător: Nu fac sport! Dar îmi propun să mă reapuc de pilates și mi s-a părut singurul tip de sport cu care eu aș putea relaționa.

În rest, cu regret spun (…) că nu fac sport. Dacă statul pe canapea poate fi considerat sport, atunci sunt campioană mondială. Dar promit să mă apuc de pilates în 2021”.

De când a slăbit, Raluca Bădulescu afirmă că se simte mult mai bine, din punct de vedere al sănătății. Însă, pe viitor, nu exclude nicio metodă de îmbunătățire a fzicului său.

”Nu, nu am avut niciun fel de probleme de sănătate. Pe parcursul celor opt ani scurși după operația de gastric sleeve, nu doar că nu am avut probleme de sănătate, din contră, s-a îmbunătățit în mod evident starea mea de sănătate, pentru că atunci când slăbești mult, toate organele corpului își “recapătă” funcțiile.

Dacă mai urmează să corectez ceva? Normal, că nu suntem Benjamin Button, îmbătrânim, trece timpul, și sunt sigură că voi apela la alte proceduri estetice.

Momentan, sunt în expectativă, dar mă voi organiza. Dar da, sunt adepta și cred în chirurgia estetică, cred că dacă tehnologia a avansat atât de mult și ne permite să ne păstrăm o imagine cât mai tânără și să fim cât mai fericiți cu noi înșine, mai multă vreme, let’s do it!”, a declarat vedeta în vârstă de 46 de ani.

Vezi și Dieta cu care a slăbit Lidia Buble. Ce schimbare a făcut în alimentație?

Citește și:

Lidia Buble a recunoscut că încă îl iubește pe Răzvan Simion

Suma uriașă pe care Claudia Pătrășcanu o cere de la Gabi Bădălău. Reacția artistei după ce el a făcut publice actele de mediere