Recent, aceasta a spus și câte kilograme are și cum reușește să nu se îngrașe.

Invitată la Antena Stars, cântăreața de 45 de ani, mamă a unui băiat adolescent, s-a declarat satisfăcută de felul în care arată acum și a spus că nu mai vrea să slăbească.

Iar pentru cei care nu știu cum a ajuns artista la această performanță, merită să amintim că, acum câșiva ani, artista și-a tăiat stomacul, dar ulterior s-a îngrășat la loc. A fost momentul în care a ajuns la concluzia că fără micșorarea porțiilor nu-și va putea atinge visul. În lupta ei niște picături au fost cele care au ajutat-o, acestea tăindu-i pofta de mâncare.

„Am mai dat vreo două grame jos! Sunt ok, sunt în business! Eu am dat 40 de kilograme jos, de la 100. Acum am 60 și folosesc niște picături care îmi taie pofta de mâncare”, a mărturisit cântăreața.

Nu-l mai rog pe Liviu să mă închidă la șireturi!”

„Cu slăbitul m-am oprit aici, căci sunt ok. Ajunge de omenie, unde mă duc? Sunt la mediu acum, sunt bine! Pot să mă încalț, nu-l mai rog pe Liviu să mă închidă la șireturi, mă închid eu. Sunt bine! Cântăm, cânt”, a precizat artista.

are-60-de-kg-si-se-simte-perfectSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 25

Cum a slăbit Minodora 40 de kilograme în doi ani de zile. Are 3 mese pe zi

Iată ce declara Minodora despre lupta ei cu kilogramele în urmă cu puțin mai mult de un an: „În 2017 am făcut operația, adică acum trei ani de zile am făcut operația de stomac. Am slăbit cu operația 15 kg și după un an și jumătate m-am îngrășat opt/nouă kg.

În momentul în care am văzut că încep să mă reîngraș și să nu am niciun rezultat cu stomacul operat, tăiat, am hotărât să diminuez total cantitățile de mâncare și m-au ajutat aceste picături care mi-au tăiat pofta”, povestea Minodora.

Minodora a ajuns la 60 de kilograme

„Toate doamnele și domnișoarele mă întreabă cum am slăbit. Fac și sport și masaj pentru că nu e nicio frumusețe să slăbești și să rămână surplus de piele, însă este foarte greu, pentru că eu am dat foarte multe kg jos, de la 100 de kg sunt la 62 acum, merg spre 60 de kg.

Operația de tăiere de stomac nu este o operație ușoară, să știți! Este o frustrare în permanență pentru că nu mai poți mânca, mănânci foarte puțin. Dacă mănânci încontinuu așa cum am mâncat eu, din nou ți se mărește (n.r stomacul) și din nou te îngrași.

Trebuie știut foarte clar că și cu această tăiere de stomac, dacă nu ai reguli și nu păstrezi niște limite, te reîngrași automat, este ca un balon de elastic. Dacă știi că nu ești conștiincios și nu respecți anumite lucruri, nu te opera de stomac!”, spunea Minodora atunci.

Minodora a slăbit 40 de kilograme! Ce mănâncă acum vedeta pentru a nu se îngrășa: ”Am ajuns unde mi-am dorit!”

Legat de ce mănâncă artista, iată ce mai declara ea atunci.

„Vreau să le povestesc fetelor că eu mănânc absolut orice, inclusiv slănină afumată cu ceapă și cu pâine, pentru că îmi place, eu sunt bănățeancă. Mănânc absolut orice, inclusiv dulce, dar cantitățile mele sunt foarte mici, foarte, foarte mici, atât cât să îmi fac pofta și totodată din Italia, nu din România, folosesc niște picături care mi-au tăiat pofta de mâncare și de dulciuri. Cred că acest lucru m-a ajutat foarte tare”, spunea Minodora.

„Trei mese pe zi, fără nicio gustare. În loc de gustări poate un iaurt de fructe sau lichide. Ultima oră de masă, în weekend, este mai târzie, dar la ora 20 sunt mâncată deja.

Totdeauna mănânc la micul dejun ceva, dar repet, cantitățile de mâncare sunt mici. Când spun sunt mici, sunt mici! Maximum cinci guri”, afirma cântăreața.

„Făcând acest lucru de un an și jumătate, de pe 14 februarie,(…) stomacul se obișnuiește”, mai spunea atunci artista. Și iată că, la peste un an distanță, s-a dovedit că a ales strategia bună în ceea ce o privește, cel puțin când vine vorba despre alimentație. Asta, chiar dacă astfel de picături nu sunt recomandate și întotdeauna ar trebui consultat un medic înainte de a apela la așa ceva.

Vezi și Motivul pentru care Minodora a fost la un pas de divorț: „I-am spus că eu nu pot să trăiesc aşa, băiatul va rămâne la mine”. Ce i-a răspuns soțul a dezarmat-o complet dar și Cum își crește băiatul Minodora: ”A avut atitudine de cocalari. Dacă sare calul…” Cântăreața nu stă la discuții!

Citește și:

Anamaria Prodan, prima reacție după ce a aflat că Reghe va mai avea un copil. Ce i-a urat de ziua lui

Patru alimente care previn osteoporoza. Carmen Brumă: „Te ajută să ai un sistem osos sănătos”