Toată lumea a spus că e vorba despre celebrul efect yo-yo, dar bucătarul vedetă spune că nu se simțea bine la 95 de kilograme, așa că a decis să mai pună câteva kilograme. Zis și făcut. De atunci, adică de acum 3 ani, se menține la aceeași greutate, ceea ce nu e puțin lucru. În sfârșit se simte bine în pielea lui și nu se sfiește să spună ce greutate are.

Recent, acesta a explicat cum reușește să facă acest lucru. Pentru că există o rețetă, pe care o respectă cu sfințenie.

cu-iubita-lui-inainte-de-America-ExpressSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

”Mâncarea e bună. E ca la o femeie frumoasă! Când vezi o femeie frumoasă…”

Când avea 95 de kilograme, cea mai mică greutate din viața sa de om matur, Scărlătescu nu se simțea deloc bine în pielea lui. Mulți au zis chiar că s-a operat, pentru a reuși o astfel de performanță. Nimic mai greșit: chibzuința a fost secretul. Și tot pe ea mizează vedeta și acum.

‘’Nu am ținut mari diete, doar mi-am închis robinetul la mâncare. Dacă înainte mâncam un kilogram, acum mănânc 150 de grame, de orice, doar am diminuat cantitatea.

Atunci m-am oprit la 95 de kilograme, dar mă lua amețeala pe stradă, nu știu, eram prea subțire, mă bătea vântul. Acum am vreo 102-103 kg și stau bine, stau la greutatea asta de trei ani.

Ce să fac? Eu sunt bucătar, am mâncat toată viața mâncare bună. Dacă îmi face ceva cu ochiul, sar și mănânc, că na! Mâncarea e bună. E ca la o femeie frumoasă! Când vezi o femeie frumoasă, întorci capul în cealaltă parte. Te uiți și atât! Mâncarea măcar poți s-o mănânci!’’, a povestit Cătălin Scărlătescu pentru Impact.

Celebrul bucătar urmează să ia drumul America Express împreună cu iubita lui.

Citește și:

Să fie aceasta împăcarea anului? Ileana Lazariuc schimb savuros de replici cu Ion Ion Țiric

Saveta Bogdan, secretele relației cu iubitul tinerel! Cum se menține cochetă la 76 de ani!