Cătălin Scărlătescu formează o echipă puternică alături de iubita sa, Doina Teodoru. O echipă puternică se ține doar cu eforturi mari, iar chef-ul vedetă nu s-a menajat defel. Iar rezultatele se văd.

scarlatescu-a-slabit-15-kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

A topit 15 kilograme!

Deși obișnuit cu adrenalina emisiunilor TV, Cătălin Scărlătescu tot se resimte. E mai ușor cu multe kilograme, pe măsură ce competiția înaintează. Dacă, pe parcursul timpului, a recurs la diete drastice pentru a slăbi, de această dată nici nu a încercat. S-a întâmplat natural, fără ca măcar vedeta să realizeze asta.

America Express i-a pus pe concurenți în dificultate de mai multe ori,aceștiafiind nevoiți să treacă prin multe probe grele,chiaristovitoare. Dacă adaugi în ecuație și meseledeloc consistente și odihna insuficientă, nici nu ar trebui să te mire de ce toți concurenții par să intre la apă după intrarea în competiție.

I s-a întâmplat și lui Cătălin Scărlătescu. La un moment dat, în timpul unei probe, cheful a recunoscut că a slăbit mult. El și Doina Teodoru au avut de decorat un autocar, iar chef-ul își dorea să termine cât mai repede, pentru a merge mai departe. A fost momentul când concurentul a mărturisit că a slăbit 15 kilograme.

„Doina, Doina, ia-ți istoricul și uită-te bine, că am slăbit 15 kilograme tot trecând pe lângă probe. Am muncit la probe de mi-a ieșit pe nas”, și-a spus oful Cătălin Scărlătescu.

Cine este femeia care l-a ajutat pe Cătălin Scărlătescu să intre în televiziune

În urmă cu exact 11 ani și două zile, Cătălin Scărlătescu și colegii săi, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, erau văzuți la TV pentru prima dată în această formulă, la emisiunea Masterchef. Timpul a zburat pe nesimțite, dar notorietatea celor trei nu a făcut decât să crească în tot acest timp.

Cum arăta Cătălin Scărlătescu la prima apariție la TV: ”Deci aveam niște mișcări, niște ciudățenii în mine…”

Nu au fost vedete de o emisiune și nici măcar de un sezon sau două. Chiar dacă au schimbat televiziunea, celebritatea nu doar că a rămas, dar a crescut de la un an la altul.

Cătălin Scărlătescu a vorbit recent despre începutul carierei sale din televiziune.

Dacă acum e o vedetă în adevăratul sens al cuvântului, puțini știu însă cum a intrat Cătălin Scărlătescu în televiziuneși mai ales cine este persoana care l-a încurajat în acest sens și a avut mare încredere în potențialul său.

„Aici doar Mona Segall poate să spună. M-a sunat cineva, atunci lucram ca bucătar-șef asistent, al doilea din ierarhie. Adică sub mine, la momentul respectiv, erau 45.

Era ușor (n.r. să îi „dirijeze”), cu asta mă ocup. E foarte simplu, ca o echipă, tu tai carne, tu tai ceapă.

Lucram acolo și a sunat telefonul. Și mi-a spus: «Bună ziua, suntem de la Pro TV, am dori să facem o filmare pentru ceva».”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu, conform cancan.

Ea a fost cea care a văzut potențial în cei trei chefi

Chiar dacă recunoaște faptul că nu era cel mai priceput la cuvinte pe vremuri, Mona Segall, una dintre cele mai celebre producătoare de televiziune, care este în spatele show-urilor Chefi la Cuțite sau America Express, a văzut potențialul din spatele lui Cătălin Scărlătescu.

”A venit Claudiu Oprea și a făcut filmarea. (…) Eu, între timp, avusesem o intervenție foarte frumoasă cu Diana Dumitrescu pe Acasă, am făcut o rețetă cu ea, și am ajuns în platou și, la un moment dat, prezentatoarea a zis: «Băi, dar cât vorbește, opriți-l». Le-o fi plăcut de mine, acolo.

Avusesem o intervenție la Paprika, unde făcusem câteva rețete, eram rigid, drept. Lucram cu niște unguri și doar unul vorbea puțin românește. (…)”, își mai amintește el.

Cătălin Scărlătescu, despre trauma pe care a trăit-o în bucătărie, în tinerețe, din cauza unei femei. De atunci nu a mai făcut niciodată acest desert!

Despre prima filmare de la Pro, iată ce a povestit chef-ul. ”Ne pusesem să citim de pe hârtie ceva despre noi. A fost circ și panaramă. Am scos 7 cuvinte, Bontea 6 și Dumitrescu 3.

Intro-urile erau pe prompter. Noi nu suntem actori.

Și tot se chinuia echipa. Și, la un moment dat, Mona a spus «Nu vă mai chinuiți, ia dați-le o farfurie!». Și ne-au adus trei farfurii și când am început să le jurizăm…”, a spus Cătălin Scărlătescu, la podcastul „La Fileu” moderat de Speak.

Vezi și Ce studii are Cătălin Scărlătescu și cum a ajuns să se ocupe de bucătărie. Televiziunea i-a adus succesul în branșă sau era deja un chef de succes?

Citește și: