Artista a ajuns la 55,3 kilograme, după cum arată fotografia postată pe rețelele de socializare, și arată spectaculos.

Adda susține că a ajuns acum la 55,3 kilograme fără dietă, ci doar cu alimentație sănătoasă și adaptată nevoilor ei.

”-9 kilograme în 6 luni! Doar cu alimentație sănătoasă și potrivit pentru corpul meu”, a scris Adda pe contul său de Instagram.

Sătulă de zvonurile și speculațiile conform cărora ar fi slăbit cu ajutorul unei diete, în urmă cu ceva timp, artista și-a lămurit fanii din mediul online. Adda le-a dezvăluit internauților că nu a apelat la nicio cură de slăbire, ci doar a renunțat la anumite alimente care îi făceau rău.

Concret, vedeta nu mai consumă deloc alimente cu histamină, gluten și zahăr.

”NU țin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINA – am intoleranță! Fără – GLUTEN- am intoleranță. Am renunțat și la ZAHAR- tot din cauze medicale.

Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamina crește și am erupții pe tot corpul… tam tam.

Beau multă apă! Iau vitamine și suplimente ca să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente-antibiotice, antiinflamatoare etc și stres”, arăta artista la InstaStory.

Vezi și Adda, probleme grave de sănătate. Greu de crezut ce i s-a întâmplat… Cum a ajuns să arate artista

Citește și:

Gina Pistol arată spectaculos la doar o lună de când a născut

Virgil Ianțu reia o emisiune din trecut, una pe care toată familia o privea în hohote de râs: ”Da, am început din nou căutarea pentru…”