”Este, de departe, cea mai bună versiune a corpului meu. Ador modul în care fizicul meu se schimbă pe zi de trece, doar pentru a deveni cel mai sigur loc pentru bebeluș. Nu mai există așteptări nerealiste, create de social media, despre cum ar trebui să arate perfecțiunea. Pentru mine, aceasta e cea mai mare realizare a mea”, afirmă pe Instagram vedeta, postând și mai multe imagini cu ea, inclusiv una de la ecografie.

Nu doar că nu e panicată de cât a luat în greutate, ci tratează cu umor acest aspect, imaginând un dialog pe aceeași platformă de socializare: „El: Iubito, ești așa frumoasă dimineața. Eu, în gând: Aha, 18 kg, plus mega retenție de apă, dar jur că nu știu cum s-a întâmplat să se pună toate pe mine. Ce ziceai iubitule?”, a scris Lili în dreptul cele mai noi imagini de pe Instagram.

asa arata vedeta acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Zilele trecute, când a fost la ecografie, Lili Sandu a împărtășit fanilor săi: „Unul dintre momentele care mă fac atât de fericită… Mi se face tare dor de bebe și parcă simt că trece o veșnicie până ajung să fac o ecografie. Mă mulțumesc să-l văd pe un ecran, să știu că este bine și să-i aud bătăile inimioarei până voi ajunge să-l țin in brațe, să-l pup, să-l miros, să-l alint, să-i cânt, să-l iubesc necondiționat așa cum nu mă credeam capabilă, să fiu Mamă”.

Lili Sandu, în vârstă de 40 de ani, și Silviu Ţolu, de 28 de ani, vor deveni curând părinții unui băiețel. Vedeta a anunțat că este însărcinată în 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, când a arătat fanilor săi testul de sarcină pozitiv.

Vezi și Lili Sandu e însărcinată în cinci luni și se vede! Cum arată vedeta în prezent. E foarte mândră de formele sale: ”Îmi iubesc fundul!”

Citește și: