Un actor fără îndoială carismatic, acesta a avut și el o viață plină. Se bucură de dragoste și la această vârstă și nu se sfiește să o spună.

Îndrăgitul actor se laudă că a avut și el măcar jumătate din numărul cu care se laudă Ilie Năstase. „N-oi fi fost eu frumos ca Ilie Năstase, n-am avut peste 2.500 de femei, cum se laudă, dar la jumătatea lui tot am fost”, a declarat el recent.

Care să fie atuurile sale? La vârsta și experiența sa, le cunoaște foarte bine. ”El avea bani și faimă, eu eram vesel. Orice femeie se apropie de un tip pus pe șotii, să o facă să zâmbească.

Mă iubeau femeile, pentru că nu sunt zdravăn, mă vedeau mai zăpăcit. Toate îmi ziceau: ”Băi, tu nu ai necazuri, ești doar un râs și o glumă? Păi, chiar dacă am necazuri, cine mi le rezolvă? Doar eu și Dumnezeu”, a declarat în stilul caracteristic actorul.

Totuși, viața nu a fost doar lapte și miere pentru actor. L-a marcat divorțul prin care a trecut, admite el, dar a trecut peste moment. Iar în prezent, nu e deloc singur. „Am pe cineva, o femeie care are grijă de mine, nu e de ieri, de azi, în viața mea”.

O clipă serios, în următoarea cu zâmbetul până la urechi, așa e Jean Paler. ”Dar, după vârsta de 50 de ani, sunt bune două femei de câte 25 de ani! Glumim cât trăim, căci o viață avem”, mai spune el zâmbind complice.

Vezi și Cine a fost prima iubire a lui Cătălin Botezatu. Femeia era căsătorită și mai mare decât el: ”Ea este cea care m-a făcut să mă simt bărbat”

Citește și:

Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să dea în judecată Spitalul Floreasca. Văduva artistului face acuzații grave

Claudia Cardinale, la 83 de ani. Cum arată acum actrița și ce spune despre operațiile estetice