Gimnasta și fostul soț al cântăreței Julia Jianu au făcut nunta în această vară, în luna iunie. În luna august, fosta mare gimnastă a României a anunțat că este însărcinată.

Prima fotografie în care se veda burtica de gravidă!

Cei doi se iubesc sincer, au o relație frumoasă de mai mulți ani și au făcut nunta la Constanța. Acum, în preajma Sărbătorilor de iarnă, mai au un motiv de bucurie. Au aflat că vor avea un băiețel!

După moda de peste Ocean, Cătălina Ponor s-a bucurat în acest weekend de un baby shower organizat de prietenele ei. Cu această ocazie a anunțat și faptul că ea și soțul ei cu 18 ani mai vârstnic, regizorul Bogdan Jianu, vor deveni părinți de băiat.

„Vă mulțumesc, fetelor, pentru această minunată surpriză, baby shower! Va iubesc!”, a semnalat Cătălina Ponor pe pagina ei de Instagram, unde a postat și o fotografie de la petrecere, de altfel prima în care i se vede burtica. Până acum, vedeta, tripla campioană olimpică, nu postase nicio imagine în care să se vadă că este însărcinată, lăsându-și fanii cu multe întrebări.

catalina-ponor-prima-fotografie-in-care-se-vede-burticaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cerută de soție în timpul pandemiei

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu trăiesc de mult timp o frumoasă poveste de dragoste. Fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie de regizor încă din timpul pandemiei și a fost extrem de fericită, împărtășind atunci vestea cu toată lumea pe rețelele de socializare.

„Azi am avut cea mai mare surpriză din viața mea! I-am zis DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec tot restul vieții. Te iubesc, Bogdan”, a fost mesajul postat de Cătălina Ponor, însoțit de o fotografie cu superbul inel de logodnă.

El a fost căsătorit cu Julia Jianu. Motivul divorțului

Nu cu mult timp în urmă, fosta soție a lui Bogdan Jianu declara că unul dintre motivele pentru care cei doi au divorțat a fost distanța, deoarece el plecase la Târgoviște pe plan profesional, iar cântăreața rămăsese în București.

Artista a declarat nu se mai regăseau în relație, motiv pentru care au decis să se despartă. Cântăreața și partenerul ei s-au despărțit cu ochii-n lacrimi, iar divorțul a avut loc la notar.