Cătălina Ponor, în vârsta de 32 de ani, a făcut anunțul pe Instagram, uned a postat și o fotografie cu inelul primit de la alesul inimii ei, Bogdan Jianu, de 50 de ani.

Medaliată cu aur de la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, sportiva a scris: ”Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!”.

Cătălina Ponor Bogdan Jianu sunt într-o relaţie din 2018 şi au vorbit pentru prima dată despre ea la începutul acestui an, când viitorul soţ al multiplei campioane a spus că se cunosc din 2006.

Triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, precum şi cu alte numeroase medalii în palmares, la Campionatul Mondial şi cel European, Cătălina Ponor a fost felicitată de numeroși fani, dar și de prietena ei bună, cântăreața Lidia Buble.

„Iuhhuuuuu❤️❤️❤️ ce mă bucuuuur baby pentru tineee🤗”,i-a scris Lidia Buble, în timp ce răspunsul Cătălinei nu a întârziat sa apară: „Multumesc din ❤️ Lidi 😘🤗”.

Vezi și Anul trecut îi murea iubitul, iar acum abia așteaptă să se căsătorească. Vedeta noastră se mărită în două săptămâni

Citește și:

Se despart sau nu după 17 ani? Raluca Zenga a făcut în sfârșit un anunț

A ajuns la spital, după ce a suferit un accident în curtea casei sale. Vedeta de 60 de ani va suporta o operație