Cătălina Ponor este însărcinată

Cătălina Ponor a împlinit 35 de ani pe 20 august și a anunțat care este cel mai frumos cadou pe care l-a primit. „A fost o zi specială…. De fapt am început anul cu evenimente frumoase în viața mea, împreună cu Bogdan Jianu (halloffame #cununiacivila), iar acum am primit cel mai frumos și prețios cadou Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea…. A noastră! #baby #love #soonparents #cantwaittomeetyou #myprecious”, a scris fosta gimnastă, pe Instagram. Cătălina a publicat și o imagine în care i se vede burtica de gravidă, dar și o poză de la ziua ei, cu tortul aniversar.

Catalina-Ponor-insarcinataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit pe 18 iunie

Cătălina Ponor (34 de ani) și Bogdan Jianu (52 de ani) se cunosc din 2005, dar în februarie 2020 și-a mărturisit iubirea, iar pe 8 august 2020 anunțau că se vor căsători. Iată că evenimentul s-a întâmplat anul acesta, pe 18 iunie, într-un cadru de poveste. Cătălina Ponor a spus „DA” și i-a avut alături pe foștii antrenori de gimnastică și pe câteva dintre fostele colege, și ele mari campioane: Mariana Bitang, Octavian Bellu, Andreea Răducan, Corina Ungureanu și Monica Roșu. Nu au lipsit nici actrițele Carmen Tănase și Elvira Deatcu. Petrecerea a avut loc într-un local, pe malul lacului din Căciulați, Ilfov. Cătălina a fost superbă în rochița albă, vaporoasă.

Cine este Bogdan Jianu, soțul Cătălinei Ponor

Cătălina Ponor are palmares impresionant în gimnastică: 23 de medalii la competiţiile majore: 5 la Jocurile Olimpice (3 aur, 1 argint, 1 bronz), 5 la Campionatele Mondiale (3 argint şi 2 bronz) şi 13 la Campionatele Europene (8 aur, 2 argint şi 3 bronz). Bogdan Jianu l-a avut ca mentor pe Sergiu Nicolaescu, așa că s-a îndreptat către filme și spectacole istorice. Este regizor, cascador, scenarist și actor. Este fenomenal și credibil în rolul lui „Vlad Țepeș”, căci asemănarea este izbitoare. Bogdan Jianu, care este fostul soț al Juliei Chelaru, a jucat în producții precum „Vine Poliția”, „Hunted”, „Mihai Viteazu”, „Dacii”, „Vlad Draculea” și „Iancu Jianu”.

Citește și: Cât de fericite sunt marile campioane cu soții lor actori! Sandra Izbașa și Cătălina Ponor au luat aur și în viața de familie

Citește și: Ploaie de nunți în weekend. Cătălina Ponor, o mireasă superbă, Andreea Berecleanu, nașă cu lacrimi în ochi, Andreea Esca, lecție de eleganță