Cătălina Ponor a primit cel mai frumos cadou la final de decembrie. Fosta mare gimnastă a născut un băiețel sănătos și a dat vestea prin intermediul unei fotografii adorabile, din maternitate. În poză apare mâna ei, ținând mâna bebelușului, iar mesajele din subsol, sub formă de hashtag-uri, sunt emoționante: #wedidit #bestmedalever #ourlittlestar. Fostele colege, Monica Roșu, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Sandra Izbașa, s-au grăbit să o felicite. „Felicitări, Cătă! Să vă bucurați de minunea voastră”, „Felicitări! Să fie sănătos și să vă umple casa de bucurii”, „Multă sănătate și clipe frumoase împreună”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de fosta mare gimnastă.

catalina-ponor-a-nascut-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ce nume va purta copilul Cătălinei Ponor

Într-un interviu pentru Playtech.ro, mama Cătălinei Ponor a dezvăluit unul dintre prenumele pe care le va avea nepotul ei. „Băiețelul se va numi Vlad. Vlad Ponor Jianu. Ponor e un nume muncit! Va înțelege el cândva și băiețelul ăsta la ce mă refer. La câte eforturi va fi depus mama lui în cariera sa sportivă. Și se adaugă și cel de Jianu. Cu un asemenea nume nu are cum să nu fie un norocos”, a declarat Carmen Ponor, mama Cătălinei, pentru Playtech.ro.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit pe 18 iunie

Cătălina Ponor (35 de ani) și Bogdan Jianu (52 de ani) se cunosc din 2005, dar în februarie 2020 și-a mărturisit iubirea, iar pe 8 august 2020 anunțau că se vor căsători. Iată că evenimentul s-a întâmplat anul acesta, pe 18 iunie, într-un cadru de poveste. Cătălina Ponor a spus „DA” și i-a avut alături pe foștii antrenori de gimnastică și pe câteva dintre fostele colege, și ele mari campioane: Mariana Bitang, Octavian Bellu, Andreea Răducan, Corina Ungureanu și Monica Roșu. Nu au lipsit nici actrițele Carmen Tănase și Elvira Deatcu. Petrecerea a avut loc într-un local, pe malul lacului din Căciulați, Ilfov. Cătălina a fost superbă în rochița albă, vaporoasă.

Cătălina Ponor are un palmares impresionant în gimnastică: 23 de medalii la competiţiile majore: 5 la Jocurile Olimpice (3 aur, 1 argint, 1 bronz), 5 la Campionatele Mondiale (3 argint şi 2 bronz) şi 13 la Campionatele Europene (8 aur, 2 argint şi 3 bronz). Bogdan Jianu l-a avut ca mentor pe Sergiu Nicolaescu, așa că s-a îndreptat către filme și spectacole istorice. Este regizor, cascador, scenarist și actor. Este fenomenal și credibil în rolul lui „Vlad Țepeș”, căci asemănarea este izbitoare. Bogdan Jianu, care este fostul soț al Juliei Chelaru, a jucat în producții precum „Vine Poliția”, „Hunted”, „Mihai Viteazu”, „Dacii”, „Vlad Draculea” și „Iancu Jianu”.

Citește și: Cât de fericite sunt marile campioane cu soții lor actori! Sandra Izbașa și Cătălina Ponor au luat aur și în viața de familie

Citește și: Ploaie de nunți în weekend. Cătălina Ponor, o mireasă superbă, Andreea Berecleanu, nașă cu lacrimi în ochi, Andreea Esca, lecție de eleganță