Voi fi mămică iar! își intitulează Jojo Cătălina Grama postarea-confesiune în care anunță că este însărcinată pentru a doua oară. “Vom fi părinți și ne simțim binecuvantați pentru că nu există fericire mai mare decât aceea de a cunoaște iubirea de părinte.”, spune Jojo, care mărturisește și că momentul în care a aflat că este însarcinată a emoționat-o foarte mult și s-a surprins râzând în timp ce plângea.

Actrița a trecut deja de perioada de început de sarcină, cu grețuri, emoții și temeri, iar acum se poate bucura din plin de gesturile de afecțiune pe care le primește din partea familiei pentru micuța lor, “o zână care doarme cuminte la mine în burtică”, așa cum o descrie mama sa.

Când am fost gravidă cu Achim am crezut că nu poate exista fericire care să semene sentimentului special pe care l-am trăit. Privindu-mi comoara de băiat cum îmi mângâie burtica, simt că o să fac implozie de atâta bine și frumos. Cei dintre voi care au mai mulți copii cred că îmi înțeleg perfect sentimentul”, își continuă confesiunea Jojo, care va deveni mamă pentru a doua oară.

Credit foto: PR

Cătălina Grama e însărcinată cu al doilea copil.

 

Băiețelul Cătălinei își dorea o surioară

Achim, fiul Cătălinei, în vârstă de 5 ani, este foarte încântat că i se mărește familia: “De fapt, el a fost cel care a spus că își dorește o surioară înainte ca ea să existe măcar, așa că noi credem că el a chemat-o”, mărturisește Jojo.

Marturia completă a actriței în legătură cu motivul pentru care de câteva săptămâni oamenii o văd zâmbind pe stradă se poate citi aici.

 

Credit foto: PR (arhiva personală)