Simplificând prima sa căsătorie sau așa cum se vede ea de la distanță, Cătălin Zmărăndescu de la Survivor a divorțat de soție pentru 30 de lei. Asta, chiar dacă ea ar fi avut destule motive să plece de lângă el, ținând cont că fusese bătută de soț.

Probabil unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România 2022 este fostul bodyguard al lui Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu. Faimosul se războiește cu toată lumea, inclusiv cu colegii din propria echipă.

Puțini sunt cei care nu s-au certat până acum cu Cătălin Zmărăndescu în jungla Dominicană, iar asta nu pare să surprindă pe cei care îl cunosc pe sportiv.

Cătălin Zmărăndescu, fire vulcanică

Luptătorul este o persoană vulcanică, lucru amintit chiar și de fosta sa soție, Cristina. Cei doi s-au despărțit de peste 10 ani, după o căsnicie de 14 ani. Cătălin Zmărăndescu și fosta soție au împreună doi copii, un băiat și o fată.

În urmă cu 12 ani, Cătălin Zmărăndescu a depus actele de divorț, anunțând că s-a săturat de jignirile soției sale. Faimosul de acum a dat vina atunci pe Cristina pentru problemele din familie, însă femeia are o altă variantă.

Declarațiile Cristinei, fosta soție a Faimosului

„Cătălin m-a bătut de multe ori și asta se întâmpla din cauza banilor. Nu a fost așa, dar toate problemele pe care le-a avut în ultima vreme parcă l-au înrăit.Întreținerea pentru luna iulie a fost de 380 de lei. Aveam în casă 550 de lei, numai că mi s-a îmbolnăvit fetița și am dus-o la spital.Medicamentele m-au costat 200 de lei. I-am spus lui Cătălin că îmi trebuie diferența ca să pot achita întreținerea. Atunci a explodat și mi-a spus ­că-mi bat joc de munca lui. El nu înțelegea cum s-au cheltuit banii.Mi-a spus că o sa divorțeze. Eu nu l-am crezut, dar uite că a făcut-o”, spunea Cristina la vremea respectivă.

Cristina, la un pas să ajungă la pușcărie

Despărțirea de Cătălin Zmărăndescu și greutățile financiare au făcut-o pe Cristina să încalce legea, scrie Impact. După patru ani de ladivorț, femeia a fost trimisă în judecată, fiind acuzată de înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Fosta soție a lui Cătălin Zmărăndescu a fost condamnată la 2 ani de închisoare, însă pedeapsa a fost suspendată pe o perioadă de cinci ani, timp în care ea trebuia să demonstreze că nu mai comite așa ceva.

Altfel, ar fi ajuns la pușcărie. Acum, Cătălin Zmărăndescu plătește 4.000 de lei pe lună pensie alimentară pentru cei doi copii. Între timp a devenit dn nou tată, alături de actuala soție.

Vezi și Reacția soției lui Zmărăndescu după ce acesta a fost acuzat de violență la Survivor

Citește și:

Ea are 30 de ani, el are 81 și trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Ce spune artista?

Adela Popescu, ghinion pur: A lovit 6 mașini într-o parcare!