Cunoscutul luptător și antrenor MMA Cătălin Zmărăndescu își mărește familia. Luptătorul a aflat că va deveni pentru prima dată bunic la vârsta de numai 48 de ani. Bucuria i-a făcut-o fiica cea mare, Alexandra, în vârstă de 18 ani.

Alexandra a dat vestea că este însărcinată, pe Instagram.Tânăra, care este în culmea fericirii, a postat și o fotografie în care iubitul îi sărută burtica, însoțită de descrierea ”1+1=3”. Alexandra abia așteaptă să devină mămică, deși are doar 18 ani.

Alexandra este fiica lui Cătălin Zmărăndescu din prima căsătorie. Tânăra a luat lecţii de autoapărare de la fratele ei, Mihai, care este și el luptător de MMA. Alexandra a făcut cinci ani de tenis, dar a fost atrasă mai mult de street-dance. O accidentare a făcut-o să renunţe la sportul de performanţă.

Acum, tânăra s-a întors la MMA. La 18 ani, Alexandra atrage toate privirile cu look-ul ei extravagant, plin de tatuaje. Ea are inclusiv un tatuaj la vedere, pe frunte. „Cel de pe frunte (n.r. tatuajul) reprezintă că am depăşit o perioadă destul de grea din viaţa mea. Am simţit nevoia să fie la vedere. Să ştie toată lumea că sunt binecuvântată şi am reuşit să trec peste”, declara nu demult tânăra.

Cătălin Zmărăndescu mai are doi copii mici, din al doilea mariaj, cu Luiza, o fetiță și un băiețel născut în urmă cu un an.

Vezi și Primele fotografii cu băiețelul lui Cătălin Zmărăndescu. Soția lui a născut un băiețel de nota zece

Citește și:

Alexandru Arșinel, internat din nou de urgență. Cu ce probleme se confruntă actorul: ”Mă caută Stela…”

Până la urmă a divorțat sau nu Alexandra Stan după câteva luni de căsnicie? ”Am ajuns cumva la concluzia asta împreună”