Într-un interviu recent, juratul de la Chefi la cuțite și-a călcat pe inimă și a recunoscut faptul că este într-o relație, arată Wowbiz. A vorbit despre viața personală, deși niciodată nu până acum nu a procedat astfel.

”Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor.

Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită, că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație”, a declarat Cătălin Scărlătescu, luând prin surprindere pe toată lumea.

De asemenea, bucătarul susține faptul că de fiecare dată când a avut o iubită a fost ceva serios. Cea mai lungă relație a bucătarului vedetă a fost de 5 ani.

„De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. (…)

Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat.

Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Si-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îmi place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată”, a mai spus cheful.

Vezi și La asta chiar nu ne așteptam! Chef Cătălin Scărlătescu și-a făcut o operație estetică!

Citește și:

Îl recunoști? Azi e mare vedetă TV și tocmai a publicat o carte, dar aici abia învăța să scrie

Andreea Marin a împlinit 46 de ani: ”Am făcut o alegere”