Andrei a declarat într-un interviu pentru Antena 1 că în momentul în care a aflat că este câștigător s-a blocat și nu a mai simțit nimic.„În urma concursului am cunoscut foarte mulți oameni. E drept că cu unii dintre ei m-am înțeles mai bine, am fost pe aceeași lungime de undă, așa că la ,,Chefi la cuțite” nu am obținut doar un premiu, am câștigat și câțiva prieteni”, a declarat Andrei.

Câștigătorul a vorbit și despre cel mai greu moment al comptiției.   „Cel mai greu moment este când te afli în fața chefilor și a Ginei și aștepți să îți auzi numele…să te întorci în bucătărie, să mai ai o șansă la luptă. Mi-a fost teamă să nu dezamăgesc și să părăsesc competiția. Cele mai frumoase momente au fost luptele între echipe, care ne-au motivat și ne-au provocat să ne unim, să fuzionăm, să ne găsim un numitor comun pentru a câștiga”, a mai spus acesta.

Citește și: S-a aflat. Iată când și unde va avea loc nunta regală a prințului Harry cu Meghan Markle

Chef Scărlătescu, nemulțumit de rezultat

Cu toate acestea, chef Scărlătescu a părut foarte supărat de rezultatul concursului și și-a exprimat nemulțumirea și pe facebook. „Îmi pare atât, atât de rău.  Lazăr ești cel mai bun concurent din toate sezoanele”, a spus acesta.

Și asta, în condițiile în care Florian Lazăr a fost cel care l-a adus pe Andrei la emisiune. Andrei a intrat în emisiune pentru a-l susține pe Florian Lazăr, dar soarta a decis ca tocmai Florian să fie unul dintre cei învinși de Andrei în semifinală. Mai mult, Lazăr nu a părut deranjat de această situație, ci chiar a ales să-l ajute pe câștigător în lupta finală.

„Este un om minunat, de care sunt foarte, foarte atașat! Sunt mândru că suntem prieteni și declar cu mâna pe inimă că este un exemplu de urmat pentru mine”, a spus și Andrei despre Lazăr.

 

Marele premiu a ajuns în echipa lui chef Sorin Bontea, în mâinile celui mai nonconformist concurent, Olteanu Andrei Cristian (26 de ani). Acesta a impresionat atât cu atitudinea, cu carisma, dar şi cu talentul la gătit, el plecând acasă cu premiul de 30.000 de euro.

 

Citește și: