Temutul Chef Cătălin Scărlătescu povestește de momentele de cumpănă care se pare că nu l-au ocolit niciodată, astăzi în emisiunea ”Dincolo de aparențe”. De la vârsta de 14 ani, când a salvat pentru prima dată o femeie de la înec, și până acum, Cătălin a devenit un erou în adevăratul sens al cuvântului. „În momentele de criză eu încă mai judec. Poate de-aia nu m-am însurat: că în momentele de criză am judecat”, glumește juratul de la Hell’s Kitchen după ce enumeră toate persoanele pe care le-a salvat de la moarte, fie că au fost în pericolul de a se îneca, fie că au suferit un infarct în timp ce se aflau la o nuntă.

A cărat bagaje înainte de a deveni bucătar

Tot în cadrul emisiunii realizate de Florentina Fântânaru, Cătălin povestește că a decis să se facă bucătar în vara anului 1987, după ce a văzut ce soție frumoasă și ce copii minunați avea cheful restaurantului din hotelul la care el căra bagaje la acea vreme. Și decizia de a munci încă de la o vârstă mică a fost luată tot pentru a-și îndeplini un vis: acela de a avea o bicicletă. „Mi-am luat o semicursieră atât de frumoasă… era echivalentul unui Ferrari din ziua de astăzi”, spune el cu nostalgie.

10527289_672855456136373_241630452146494828_n

Un împătimit al mersului pe mare, Cătălin Scărlătescu dezvăluie când și-a descoperit această nebunie: la doar șase ani, el și un prieten au traversat Lacul Tăbăcăriei pe o plută improvizată. De unde i se trage celebra repulsie față de clătite sau unde își va petrece vacanța de vară, dar și cum și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie, astăzi, de la ora 13:00, în emisiunea „Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars.

Credit foto: Antena Group.