Invitat la podcastul lui Mihai Morar, Chef Scărlătescu a făcut dezvăluiri în premieră despre viața de cuplu. Scărlătescu a vorbit despre separarea de Doina Teodoru imediat după ce au ajuns în România după America Express.

Ei bine, toată presiunea și adrenalina din concurs și-au spus cuvântul în relația celor doi, iar Cătălin a recurs la un gest total neașteptat. Imediat cum au ajuns acasă, chef-ul a decis să își facă bagajul și să părăsească domiciliul conjugal timp de o săptămână, fără să-i dea Doinei nici măcar o explicație!

Acum, acesta a povestit că a mers în Vamă și în Deltă, unde și-a dorit, pur și simplu, să stea și să nu facă nimic, pentru a se descărca de toată experiența perioadei petrecute în concurs, acolo unde a fost mereu alături de Doina.

Scărlătescu și Doina s-au separat după America Express

„Trei zile am stat în Vamă, după care m-am dus în Deltă și în prima zi de Deltă mi-am luat barca și mi-am întins doar bețele, nici n-am aruncat la pește doar am pus bețele pe poziție și am stat.

A venit unu cu barca și m-a întrebat: Ce faci? Stau. Păi n-ai aruncate alea. Și ce? Păi nu pecuiești? Ba da. Păi? Păi nu vreau să prind nimic, vreau doar să stau!”, a mărturisit chef-ul.

În acest timp, Doina a ales să plece la munte și în Bulgaria, timp de aproximativ două săptămâni. În toată această perioadă, cei doi ar fi fost într-un fel de pauză, o despărțire neoficială, după cum a povestit Scărlătescu.

După ce s-au întors acasă, însă, lucrurile au revenit la normal fără nicio problemă și fără prea multe explicații.

„Pur și simplu am fugit și, în momentul în care ne-am întors amândoi acasă, ne-am uitat unul la altul și ne-a bufnit râsul și ne-am văzut de viață în continuare.”, a adăugat Scărlătescu. O situație ciudată, dar care, pentru ei, a funcționat.

Cum stau lucrurile în prezent între chef Scărlătescu și Doina

Scărlătescu a dezvăluit că, în prezent, cei doi se înțeleg foarte bine.

În momentul separării, după America Express, între ei nu a existat nicio ceartă, întrucât chef-ul a mărturisit că nu este genul de om care să intre în conflicte. Mai mult, acesta a spus că nu înțelege acele relații în care oamenii spun că se iubesc și imediat apoi încep să se jignească și să se urască.

Doina Teodoru, despre relația cu Cătălin Scărlătescu: „E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați”

Chef Cătălin a spus că mereu a fost discret cu relațiile sale. Cât despre Doina, pur și simplu I se potrivește. L-a cucerit prin faptul că este un om rațional și că îi oferă libertatea de care are nevoie. Și el la fel ei.

„Are ea ceva. Pur și simplu e întreagă la cap, tot creierul e acolo. Avem o conexiune, atâta tot. Eu, foarte sincer, nu exagerează niciodată și îmi dă libertatea mea, de care am nevoie, și eu la fel. Trebuie să îi lași libertate omului.”, a spus Scărlătescu.

ce parere avea doina teodoru despre chef scarlatescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 23

Cum l-a schimbat America Express pe Cătălin Scărlătescu

În același timp, Scărlătescu a dezvăluit că toată experiența America Express a fost una minunată, care l-a îmbogățit sufletește, însă au existat și anumite probleme.

Doina Teodoru, despre căsătorie și copii! Ce vrea de la viitor iubita lui Cătălin Scărlătescu

Chef Cătălin a recunoscut că i-a fost un dor teribil de apa caldă și de prosoape.

„A fost crunt rău de tot, cazările alea… În rest totul a fost superb, jocurile au fost fantastice, chestia aia cu <>, faptul că am reușit să învăț și spaniolă – eu, care nu vorbeam deloc spaniolă!

A fost ceva fantastic pentru mine. Dar aia cu dormitul… să n-am eu apă caldă și prosop… Pot să dorm la -20 de grade, dar dă-mi apă caldă și prosop.” , a mai spus chef-ul.

Vezi și Ce părere avea Doina Teodoru despre chef Scărlătescu, înainte să formeze un cuplu. De fapt unde s-au cunoscut

Citește și:

Serena Williams este însărcinată pentru a doua oară! Cele mai recente fotografii cu sportiva. Și-a etalat burtica pe covorul roșu

Simona Gherghe și Gabriela Cristea și-au aniversat căsniciile la o zi distanță una de cealaltă. Ce au anunțat vedetele