Şi nu e la prima izbândă, căci a mai reuşit încă de câteva ori, în trecut, să jongleze cu kilogramele.

Toată lumea îl ştie de la spectacolele de stand-up, apoi de la show-ul „Ferma Vedetelor”, iar mai nou din „Las Fierbinţi”. Cătălin Neamţu, în vârstă de 40 de ani, a surprins recent pe toată lumea, afișând o siluetă mult subțiată. Nu însă netonifiată, pentru că actorul, tătic a trei copii, își face timp și pentru sală.

„Am plecat de la 106 kg”

„M-am apucat în urmă cu un an şi 3 luni, am topit 26 de kilograme.

În august 2020, eram la Ferma din Cocani, în culise, şi mi-a făcut un coleg nişte poze. M-am speriat, am zis că nu e adevărat şi că trebuie să slăbesc.

Dar să ştiţi că eu am mai slăbit în trecut cu nutriţionist, 35 de kilograme. Eram dat prin Buftea exemplu, însă am pus kilogramele la loc.

Acum m-am apucat din nou şi am plecat de la 106 la 80 de kilograme. Şi m-am apucat şi de sport, pentru că e bine să te apuci până nu slăbeşti, ca să nu pui presiune pe articulaţii.

Am ţinut cura aia, intermitent fasting, în care mâncam doar 4 ore pe zi, cu pauze mari, de până la 20 de ore, în care nu mâncam nimic, beam multă apă, 5-6 litri pe zi, mâncam grătar cu legume.

Familia m-a susţinut, m-au lăsat să-mi văd de treabă. De când m-am apucat şi de sport, fiul meu Petru Nichita (9 ani) este impresionat de ceea ce fac.

Sunt tată de două fete şi un băiat, Smaranda Ioana (13 ani) este fiica cea mare şi Zoe, care face 3 ani în martie”, a declarat Cătălin pentru Click!.

inainte-si-acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

În plus, actorul şi-a propus să meargă şi la sală de 5 ori pe săptămână, de luni până vineri.

Însă nu-i iese întotdeauna din cauza programului încărcat. Cătălin joacă în „Las Fierbinţi”, colaborează la show-urile de la PRO TV şi s-a apucat să facă prima trupă de improvizaţie cu copii la Teatrul muzical Ambasadorii de la Palatul copiilor.

„Am făcut un casting şi au venit mulţi copii care au fost foarte buni şi talentaţi şi i-am luat pe toţi pentru că nu am avut pe cine să refuz. Şi vreau să facem două spectacole până în Crăciun, măcar să jucăm de două ori”, ne-a mai spus Cătălin Neamţu.

Ce este postul intermitent sau dieta luptătorului

Postul intermitent sau fasting este un regim alimentar foarte la modă în ultma perioadă. Cu rădăcini în tradiţia religioasă, unde se numeşte post, fastingul intermitent şi-a câştigat popularitatea ca dietă de slăbit pentru că are rezultate vizibile şi de durată.

În plus are şi alte beneficii: reducerea riscului de cancer mamar sau de boli cardiace, reducerea declinului cognitiv şi un control mai bun al glicemiei la diabetici.

Cum se poate practica fastingul intermitent? Dieta nu se bazează pe alegerea sau excluderea unui anumit tip de alimente, ci pe alegerea intervalului de timp în care ne hrănim. Tot ceea ce mănânci în 24 de ore trebuie să concentrezi într-un interval de timp, de obicei acelaşi.

Dieta 16:8 înseamnă să concentrăm tot ceea ce mâncăm în 8 ore, iar 16 ore postim, iar pentru cei mai ambiţioşi există dieta luptătorului, care este şi mai severă: concentrăm toate caloriile zilei în 4 ore şi 20 de ore postim.

Vezi și Câte kilograme a luat în sarcină Alina Laufer și cât cântărește acum: ”De vreo trei săptămâni am început să țin dietă”. În ce constă aceasta

Citește și:

Nicole Cherry, decizie controversată luată înainte de a naște. Multă lume o critică

Gabriela Cristea a avut nevoie de psiholog: “Mă gândeam că dacă luăm foc în casă…” Atacuri de panică, fobii, totul s-a declanșat dintr-o dată