Întrebat cum este să fii Regele junglei, Moroșanu a declarat: Sincer, este un sentiment extraordinar! Prin ce am trecut în aceste 21 de zile nu poate fi spus în cuvinte frumoase. A fost o încununare a suferințelor și a fericilor din junglă. Mă simt bucuros și, în același timp, ușurat că s-a terminat. Nu mă așteptam să câștig, mă așteptam Dorian să fie câștigător. De-abia acum dimineață m-am trezit, m-am întâlnit cu Ruby și pe Dorian la un mic dejun adevărat și am început să dansăm de fericire. Ne simțim victorioși, e o senzație care nu poate fi descrisă.”

finalistii Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Dorian Popa, Cătălin Moroșanu și Ruby

Lacrimi și dinți

Dorian a fost cel ales să treacă prin Provocarea junglei – Lacrimi şi dinţi, fiind nevoit să se aşeze pe un scaun de dentist şi să ţină în gură, timp de 30 de secunde, animale vii. A avut emoţii mari, lucru care se putea vedea în privire şi reacţii. Viermi, gândaci, crabi, limax şi o lăcustă care l-a înţepat foarte tare până ce i-au dat lacrimile. Cu toate acestea, Dorian s-a descurcat admirabil şi a reuşit să obţină trei stele. Spiritul său de luptător l-a făcut să accepte şi bonusul provocării aducându-i şi cea de-a patra stea.

Singura cască

Moroşanu a fost cel care a trebuit să înfrunte timp de 4 minute lighioanele care i-au fost turnate în cască. Ambiţia lui Cătălin a pornit de la reuşita lui Dorian de a câştiga patru stele, astfel s-a luptat cu gândaci, viermi şi omizi timp de 3 minute. Cu toate că insectele îi intrau în nas, i se urcau pe cap şi îl gâdilau, Moroşanu a rezistat încă un minut bonus pentru cea de-a patra stea.

Scârbiți, vă rog!

Ruby a fost nevoită să treacă testul poftelor la Provocarea junglei – Scârbiţi, vă rog!. După foametea din jungla africană, lui Ruby i-au fost servite fripturi delicioase, sărmăluţe, papanaşi şi alte delicii culinare, în paralel cu creier de vacă, sarmale cu testicul de porc, penis de taur şi anus de struţ. Pentru a câştiga această probă, Ruby a ales doar mâncărurile speciale, spunând : ”De restul am timp să mă satur acasă“. Ea s-a chinuit să mănânce toate cele 3 preparate şi unul bonus, însă pentru că unele alimente erau foarte greu de mestecat, ea a reușit să plece în final cu o singură stea. A fost foarte dezamăgită şi a spus printre lacrimi: “E ultima probă şi mi-ar fi plăcut să iau toate steluţele”. Însuşi regele junglei, Cătălin Moroşanu a spus: „Proba Rubinei a fost cea mai grea”.

Marea masă a finalei

Cei trei semifinalişti au îndurat toate aceste provocări pentru o masă completă cum nu au mai avut din momentul în care au intrat în junglă! Dorian s-a luptat pentru aperitiv, care a fost un hamburger delicios cu cartofi prăjiţi şi suc, Moroşanu a pus pe masă felul principal – pizza, iar Ruby i-a îndulcit pe băieţi cu un savuros tort de ciocolată. Cei trei au spus rugăciunea şi au mulţumit pentru bucatele primite, savurând ultima masă în tabăra ce le-a fost casă timp de trei săptămâni.

După 21 de zile de junglă, grele pentru concurenţi, telespectatorii şi-au votat favoriţii. Astfel, Ruby a ocupat locul trei, iar Dorian s-a clasat pe locul al doilea, cei doi revenind mai repede alături de Cabral şi Bobonete în platoul de filmare. Cele mai multe voturi le-a obţinut Moroşanu, supranumit Moartea din Carpaţi, care a fost declarat Regele junglei.