Anunțul a fost făcut de Cătălin Moroșanu, în direct, la TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță. El a mărturisit că și-a dorit să mai aibă încă un copil. Bebelușul a venit pe lume pe 1 decembrie.

Mai mult, luptătorul a dezvăluit și numele micuțului. Patrick Nicolas a fost născut prematur, la șapte luni, însă acest lucru nu a dus la complicații, astfel că în aceste momente se simte foarte bine, fiind un copil perfect sănătos.

Fostul pugilist a declarat că a luat această decizie de a-și extinde familia, după ce a revenit de la concursul „Survivor România 2021”. Moroșanu a declarat că atât timp cât a fost la Survivor s-a rugat să mai aibă un copil, întrucât el și soția sa mai încercaseră în trecut să conceapă însă fără succes.

„Sunt tată de băiat, nu mă așteptam să am băiat. Nu mă așteptam să am copil, dar iată că Dumnezeu ne-a binecuvântat să mai avem un copil. (…) Sunt foarte fericit. A fost născut pe 1 Decembrie. O să fie un patriot, ca și tac-su. Nu mă așteptam să am băiat. Mi-am dorit al doilea copil. S-a întâmplat după ce m-am întors de la Survivor. Georgiana a rămas însărcinată. Am fost mai liniștiți. Am mai încercat până acum. Așa a vrut Dumnezeu. S-a născut mai devreme.Ea a mers la control și a aflat că trebuie să nască. S-a născut prematur, cu două luni mai devreme. Îl cheamă Nicolas Patrick. Era așa micuț”, a povestit Cătălin Moroșanu.

„Băiețelul nostru s-a născut prematur, cu două luni mai devreme. El a stat mai mult în spital. Să ia în greutate. (…) Apoi a fost în regulă. (…) Din cauza Covidului, nu l-am văzut vreo trei săptămâni. Nu-mi dădeau voie să intru în spital să-l văd. Primeam doar poze cu el. Acum e mare și tare dolofan. (…) O să fie cu siguranță un bărbat frumos!”, a mai spus Cătălin Moroșanu, în emisiunea lui Măruță.

Cătălin Moroșanu mai are un copil cu soția sa, Gabriela. Este vorba de o fetiță în vârstă de 11 ani, pe nume Natalis.