Cătălin Măruță și Mihai Morar, super petreceri pentru fetele lor

Eva Măruță a împlinit 7 ani pe 22 iulie, iar părinții ei celebri i-au organizat o petrecere la piscină, cu multe vedete și cu multe surprize. Fiind o mică vedetă pe TikTok, dar și pe alte rețele sociale, Eva l-a avut ca invitat pe unul dintre cei mai cunoscuți influenceri, iubit de toți copiii. Este vorba despre Dorian Popa, care a animat atmosfera și i-a bucurat pe invitați. „7 ani ce când te-am privit și te-am ținut prima oară în brațe. La mulți ani, Eva, minunea noastră! Te iubim!”, a scris Andra, mămica sărbătoritei, pe Instagram. „A fost genial aseară, super reușită petrecerea”, a comentat, imediat, Jorge, unul dintre invitați.

Evenimentul Evei a fost organizat de specialiști, mai exact de Ioana Șucu, fiica cea mare a Cameliei și Dan Șucu, care deține o firmă de evenimente. Tortul a fost spectaculos, aproape cât sărbătorita de inalt și a avut ca tematică celebrele bule „pop it”, jucăria senzorială atât de populară în rândul copiilor.

catalin-maruta-andra-petrecere-eva-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

La fel de frumoasă a fost și petrecerea mezinei lui Mihai Morar. Roua împlinește 3 ani pe 24 iulie, iar părinții au sărbătorit-o sâmbătă, în aer liber, într-o grădină amenajată ca în povești. Roua a avut parte de baloane, dulciuri, limonadă, personaje Disney, decorațiuni colorate, a avut alături ambele perechi de bunici, surorile și părinții.

„BINE-AȚI VENIT ÎN LUMEA ROUĂI! Deși lumea ei e greu de cuprins cu mâna și cu mintea omului, lumea Rouăi încape într-o grădină secretă cu limonadă și groapă cu nisip, cu jocuri și oameni dragi, cu Mickey și Minnie, cu surori și bunici, cu “Sănătate și Doamne-Ajută!”. La mulți ani, copilul nostru minunat. Mulțumim că ne cuprinzi în lumea ta”, a scris, pe Instagram, Mihai Morar, ]n dreptul unui filmule’ superb de la evebiment.

Citește și: VIDEO Eva Măruță, din nou virală pe TikTok: „Tati, dă-l afară din mașină!”

Citește și: Mihai Morar, despre cum e să fii tată de trei fete la 40 de ani. Cea mică încă e alăptată! Câți ani are Roua