Vestea divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă i-a întristat pe fanii acestora, dar și pe nașii lor de cununie. Se știe că cei doi aveau o relație specială cu nașii lor, Cătălin Măruță și Andra. Prezentatorul tv și-a exprimat în direct, la TV, regretul că cei doi au luat această decizie.

Cătălin Măruță a părut foarte dezamăgit că Pepe și Raluca au decis să renunțe și să pună punct mariajului lor, dar pe de altă parte i-a felicitat chiar în cadrul emisiunii sale, pentru faptul că au ales să facă acest lucru într-un mod civilizat, ci nu cu scandal.

„Pepe a anunţat aseară de separarea de Raluca şi că divorţul este inevitabil. Stiţi bine ce relaţie specială avem, nu pot să spun decât că regret că s-a ajuns aici, dar totodată nu pot să nu remarc faptul că au încheiat o căsnicie cu mult mai multe bune decât rele, într-un mod extrem de civilizat. Pepe, Raluca, indiferent de ce se va întâmpla cu voi, eu rămân naşul vostru, şi oricând veţi avea nevoie de mine, să nu uitaţi să îmi daţi un telefon, să vorbim sau să bem o cafea aşa cum am făcut şi în ultima perioadă. Să stăm de vorbă, să stăm la povesti, vă voi sprijini cum o să pot şi lucrul acesta o să fie necondiţionat. „, a spus Cătălin în emisiunea„La Măruță”, de la Pro TV.

Ulterior, Măruță le-a arătat telespectatorilor un interviu mai vechi cu Raluca și Pepe, în care cei doi vorbeau despre relația lor și cum i-a afectat răutăților celor din jur.

Citește și:

Oana Zăvoranu, prima declarație după ce s-a aflat că Pepe divorțează

Raluca Pastramă a vorbit despre relația cu Pepe: „Aș avea multe de spus…”

Ce frumoase sunt fetele lui Pepe. Cum le-a dat vestea divorțului

În timp ce Pepe suferă de pe urma despărțirii, Oana Zăvoranu e mai îndrăgostită ca oricând. Ce i-a transmis aceasta soțului ei