Însă, marți, frumoasa artistă a dezvăluit în timpul unor filmări că ar fi însărcinată pentru a primi un scaun. Vedetele Pro TV au fimat un spot, care va rula pe post de 1 decembrie, iar în pauză Adelei  Popescu, care este însărcinată în opt luni, i s-a dat un scaun pentru a se odihni un pic. Acesta a fost momentul în care Andra a spus că și ea este însărcinată. „Am uitat să vă spun că și eu sunt gravidă” , a strigat Andra în timp ce-și mângâia sugestiv burtica.

Citește și: Florin Busuioc, adus cu elicopterul la Bucureşti. Primele imagini cu actorul înainte de a fi transferat

Andra și Cătălin Măruță își mai doresc un copil

Însă, se pare că a fost vorba doar de o glumă a Andrei. Cel puțin așa a declarat soțul ei, Cătălin Măruță, pentru Ciao,  precizând că artista nu este însărcinată.

Cătălin Măruță a dezvăluit însă, anul trecut, că el și Andra își mai doresc foarte mult un copil, pentru că vor să aibă o familie numeroasă. „’Ne plac foarte mult copiii. Andra provine dintr-o familie numeroasă. Și te bucuri atunci când ai o familie cum îți dorești. Normal că ne-ar bucura să spunem uite, vom mai avea un copil. Deocamdată, Andra nu e însărcinată’, a  spus Cătălin Măruță, într-un inteviu mai vechi.

Citește și: